Jelena Karleuša
Scandal

February 20, 2022 14:00

By

Vest koja se zasenila priču o TREĆEM DETETU! Nakon BRAČNE DRAME, Jelena spremna za NOVO POGLAVLJE!

Kako SCANDAL! saznaje, poznata američka modna kuća primetila je profil Jelene Karleuše, pa je sada žele u svom timu!

Jelena Karleuša – Talenat koji se daleko čuje! Usred priča o razvodu isplivala sjajna vest

Foto: Ivan Vučićević

Naime, oni su shvatili da je Jelena srpska modna ikona, te da ima neverovatan talenat za sklapanje fashion kombinacija, a još kad su videli da i sama kreira pojedine komade, poželeli su da dođu do nje. Jelena je, inače, odavno poznata širom sveta, a holivudski mediji su je često upoređivali sa svetskim zvezdama, tako da ova ponuda koju će uskoro dobiti nije začuđujuća!

– Kreatori te modne kuće iz Amerike rešeni su da dovuku Jelenu i da je angažuju, inače je u pitanju kuća na čijem je čelu muž Salme Hajek. On je multimilioner i sarađuje sa najskupljim modnim brendovima – otkriva naš izvor i dodaje:

PROČITAJTE: Karleuša uputila brutalnu poruku Dušku? Evo šta traži od njega!

Foto: Ata Images

– I, Salma zna za Karleušu, ona je i rekla da je Jelena žena od stila, koja savršeno uklapa modne komade, a i te kako je dobra i u kreiranju, pa postoji ideja da ona počne da sarađuje sa njima. Ne znamo da li je ta ponuda došla do JK ili će tek, u svakom slučaju, ako ona pristane, Duško će da poludi od besa i ljubomore budući da će Jelena u tom slučaju više vremena provoditi u Americi – zaključio je naš izvor.

U moru priča i novinskih napisa o njenom braku i navodnom razvodu, ova vest mnoge je obradovala, a verujemo i samu Jelenu.

PROČITAJTE: DONELA ODLUKU! Ono što je uradila Jelena Karleuša ne sluti na dobro!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Vest koja se zasenila priču o trećem detetu!

U jeku priča o porodičnoj drami najpopularnijeg para, Jelena Karleuša ne prestaje da se oglašava na društvenim mrežama. Povodom Dana zaljubljenih, objavila je fotografije koje su zbunile njene pratioce ali i sve one koji ne prestaju da pričaju o njenom odnosu s Duškom. Slike na kojima je “zatrpana” crvenim ružama, mnogi su protumačili kao pomirenje sa popularnim fudbalerom iako pop diva nije otkrila od koga je zapravo dobila ovo cveće. Budući da se nijedno od njih dvoje ne oglašava povodom ovoga, poruka koju je poslala ovim fotografijama, ostala je nedešifrovana.

Da bi sve bilo još interesantnije, dan nakon što su mnogi ostali zapanjeni hrpom divnog cveća, pevačica je objavila naslovnu fotografiju časopisa “Vogue” na kojoj čuvena manekenka, Naomi Kembel, drži u naručju svoju bebu koju je prvi put pokazala javnosti. Prelepa crnka Naomi, na taj način potpuno je raznežila našu pevačicu, koja je u tom trenutku shvatila da nije odustala od ideje da se i u četrdesetim godinama ostvari u ulozi majke.

A kao opis pomenute fotografije, pevačica je stavila sledeće:

– Možda mi je vreme za treće dete čim se ovako oduševljavam slikama beba – napisala je kratko Jelena pored dirljive fotografije kojom je, ponovo, u svom stilu mnoge zaintrigirala. Mnogi su prokomentarisali i da je vest o navodnoj holivudskoj karijeri zlatan pehar za sve što je Jelena do sad nesebično darovala svojoj publici i da bi njeni fanovi bili presrećni da je vide putem crvenog tepiha.

PROČITAJTE: BRUJI ČARŠIJA! Markovi roditelji o Viki SVE NAJGORE? „Prag im neće preći ako ostane sa njom!”

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: Ivan Vučićević / Ata Images / Instagram