svet

November 29, 2019 16:30

By

Aleksandra Mladenović: “Nude mi kule i gradove za grupnjak, a ja neću”

Nakon dve hit pesme, Aleksandra Mladenović je presrećna što uskoro izlazi ceo album, ali i ne krije da ju je karijera koštala zdravlja, živaca, a i para.

„Hvala Bogu, ide mi od ruke, kažu da nižem hit za hitom, drago mi je da ljudi osećaju moju emociju, mislim da je to tajna što svaka moja pesma prolazi odlično.”

Koliko si para pukla na novi album?

Mnogo, baš mnogo sam ulozila, sigurno više od 100.000 evra kada se sve sabere, ali ponosna sam na sve što sam do sada uradila i postigla. Svakog ko želi da uspe karijera košta i živaca i zdravlja i para.

U spotu za pesmu „Gotova stvar” okružena si silnim muškarcima, jel’ to preferiraš grupnjake?

Nikada nisam imala grupnjak i ne želim. Dovoljan mi je jedan muškarac, ne želim ni sa kim da ga delim. Ne mogu da kažem da nisam imala ponude. Davali su mi kule i gradove, pišu mi često na Instagramu i nude mi grupnjak, ali ni u ludilu.

Ti si i veliki protivnih abortusa, zašto?

Naravno! Da mi se desi beba, sigurno bih je zadržala. Jedva čekam da postanem majka! Ako me pitaš to zbog Miljane Kulić, nju gotivim i podržavam jer je dobra za rijaliti, a i shvatila sam da joj beba ne bi bila u redu zbog lekova koje je pila. Okej je ako je iz medicinskog razloga morala da je ukloni. U suprotnom mi je to katastrofa!

Kako ti se čini Luna Đogani kao pevačica?

Ne pratim njen rad, ne interesuje me. Podržavam što je uporna i što se jako trudi. Svakom ko se bori želim svu sreću.

Može li da parira Anastasiji Ražnatović?

Anastasijine obe pesme su preodlične, ubacila sam ih u svoj repertoar i ne mogu da poredim Anastasiju i Lunu. Prosto, potpuno su različite i na drugačiji način grade karijeru. Svakako, obe se bore i rade na sebi, što je za svaku pohvalu.

Bije te glas da voliš pevače, šta fali Stefanu Živojinoviću?

Stefan nije moj tip, ali je divan i pretalentovan momak.

Nisi čestitala Aleksandri Prijović veliki povratak na scenu?

Čestitala sam joj rođenje sina jednom prilikom kada smo se srele. Pesme su joj odlične, uvrstila sam ih u svoj repertoar.

I Ana Nikolić se vraća u velikom stilu.

Niko nije verovao da će se vratiti na staro. Skoro sam je srela i neverovatno kako sada izgleda. Ista ona Ana Nikolić odranije, prava je bomba!

A Darko Lazić se vraća na staro?

On je jako dobar čovek. Mislim da je tu samo problem što ga je sve u početku malo ponelo. Ovo do sada mu nije dobro, ali, koliko znam, na odličnom je putu trenutno i mislim da će tako i ostati. Drago mi je što ga je publika lepo dočekala i što se ponovo posvetio muzici. Verujem da je naučio lekciju.

Rada je deportovana iz Švajcarke, jesi li ti doživela nešto slično?

Nisam za sada, Bogu hvala, ali znam da su Švajcarci jako rigorozni. Mora mnogo da se vodi računa kad se ulazi u njihovu zemlju. Žao mi je zbog Rade, ali bilo pa prošlo, idemo dalje.

Ko ti se od kolega našao kad si imala ozbiljnu infekciju bubrega?

Kaća Grujić me je među prvima pitala kako sam. Baš je volim i poštujem, jer je pre svega prava drugarčina. Uvek je tu za savet i rado se ispričam sa njom kad se sretnemo. Kada sam skoro imala problem sa bubrezima, ona mi je dala par saveta.

AUTOR: svet

FOTO: svet