svet

February 11, 2020 13:45

By

Ana Korać udarila šamar Davidu! Uskoro klip sa svađom!

Nakon svađe, Ana Korać ponovo u zagrljaju sa Janjušem!

Ana Korać i David Dragojević ne prestaju da se svađaju zbog Janjuša. Iako je dugo sumnjao da Ana Korać ima nešto sa Janjušem, jer joj danima neko ostavlja poruke na ceduljicama u stvarima, sada ih je uhvatio u Šiša baru u trenutku dok ju je košarkaš mazio po kosi.

– David nije imao u planu da uđe u ovu sezonu rijalitija, ali pošto je Ana pristala nije mogao da ponese da danima gleda kako je Janjuš juri po imanju. Iako se Ana u više navrata pravdala da joj je samo nekada bio simpatičan i da nikada ništa nisu imali, u Davidu je ostao crv sumnje. Evo već danima se svađaju, a još je gore otkako joj neko ostavlja ceduljice sa raznim porukama. Posumnjao je odmah na Janjuša, ali mu je Ana rekla da se ne sekira. Međutim, nakon toga ih je uhvatio opet u vrlo prisnom trenutku. Naime, Janjuš ju je mazio po kosi, a ona se zavodljivo osmehivala. Videlo se da uživa. Davidu je pao mrak na oči, napao je Janjuša i odgurnuo ga. Dok je Ana vrištala da odmah prekine da ljubomoriše, David je pokušao da udari Janjuša. Mnogo jači Janjuš ga je uhvatio za ruke, da bi Ana ipak nekako uspela da smiri svog verenika. Vikala je: “Ako ne prekineš, ostaviću te! Odmah!”, kaže izvor blizak produkciji.

Aleksandra Subotić žestoko OPLELA po Dragojevićima! “Ne mogu očima da ih gledam!”

Miljković zabio Luni nož u leđa! Isplivao njegov tajni plan – upletena i Iva!

Ipak uradila usta? Luna Đogani šokirala svoje fanove ovom promenom!

Nakon ovog skandala koji je ispao David se sve vreme žalio svom rijaliti prijatelju Marku Đedoviću:

– Znaš šta me nervira, mi kada se tako posvađamo, ona mi namerno kaže nešto što me boli. Ja sam Devica, veliki sam emotivac, mnogo me pogodi kada se svađamo. Nisam hteo da sve ispadne ovako. Ona je dupli Blizanac, četiri osobe ima u sebi, menjaju joj se raspoloženja drastično – rekao je David koji je je na sve načine pokušavao da se pomiri sa Anom, u čemu je na kraju uspeo.

Ipak, mir u ovom ljubavnom trouglu je kratko trajao. Ovoga puta, haos je nastao u ostavi. David je tražio Anu po Zadruzi i pronašao je u ostavi. Pogađate, nije bila sama, kaže naš izvor i nastavlja:

Ana Korać se privila Janjušu na grudi, a on je tešio

– David je ušao u ostavu i zatekao Anu i Janjuša. I to zagrljene. On joj je samo ponavljao: “Biće sve u redu, biće sve u redu…” David je stajao šokiran i nije mogao ništa da kaže. Samo je čučnuo i počeo da plače. Ana mu je prišla želeći da ga smiri, a Janjuš se, brže bolje, izgubio iz ostave. Dok mu je Ana objašnjavala da su se ona i Janjuš samo “opraštali”, David je plakao i to sve jače i jače. Ana nije mogla nikako da ga smiri, da bi mu u jednom trenutku udarila šamar posred lica. Neutešni David se trgao, a onda je snažno prigrlio svoju verenicu. Dok ju je grlio samo je ponavljao: “Ja tebe volim, ja tebe volim, ne mogu bez tebe… – završava priču naš izvor, dodajući da je Ana na kraju uspela da ga smiri i da ga ubedi da su se ona i Janjuš dogovorili da više ne progovore ni reč i da je to bio oproštajni zagrljaj.
Sigurni smo da priča o ovo troje Zadrugara nije ni blizu kraja. Možete misliti kako će ih ukanaliti Lepi Mića, Zorica Marković i Marko Đedović. A tek Miljana! Jedva čekamo.

AUTOR: VIP SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ