svet

February 26, 2020 10:00

By

Ana Nikolić OTKAČILA NOVOG DEČKA?! Vratila se sa odmora pa ga ostavila zbog OVOGA!

Ana Nikolić je trenutno glavna tema u javnosti zbog nove pesme i zbog njenog emotivnosg statusa. Mediji su preneli da je nakon razvoda sa Stefanom Đurićem Rastom, navodno uplovila u vezu sa Boškom Bukvićem. Međutim, pevačica je rešila da se posveti ćerki koju ima sa Rastom i novim pesmama pa je raskinula vezu sa Boškom.

Prema saznanjima Kurira, Nikolićeva i Bukvić su odlučili da se raziđu mirnim putem i ostanu u prijateljskim odnosima. Nijedno od njih dvoje nije želelo da se medijski eksponiraju kao par, niti da priznaju vezu, pa su samim tim bez kakve pompe stavili tačku na svoju ljubav.

NOVI STAR! Luna skupila dokaze protiv Marka! Vraća se da ga UNIŠTI! Viki i Dara se umalo POTUKLE! Miljana pretila Darkovoj verenici! Otkrivamo gde sada radi Snežanin sin!

Luna otišla u Brus, pa se jadala Markovoj majci: “Ja ga volim, ali on me je izdao”

“Pljačkaju matorce, uzimaju im pare i zlato pa dele sa Ivom!” Bivša zadrugarka otkrila šokantne informacije!

Podsećamo, Ana Nikolić i njen bivši partner nedavno su bili na odmoru u Tajlandu. Potom je pevačica otputovala sa svojim timom saradnika u Maroko, kako bi snimila spotove za nove pesme. Nakon povratka u Srbiju Nikolićeva i Bukvić su se viđali na tajnim lokacijama, na kojima su bili sigurni da ih objektivi paparaca neće usnimiti.

Otkako se vratila na javnu scenu, nakon što je liniju dovela do savršenstva, Ana je rešila da uvede drastične promene i u svoj privatni život. Odlučila je da svoje partnere ne prikazuje javno.

Ana Nikolić trenutno se bavi promocijom novih pesama, a uskoro kreće i sa nastupima po klubovima širom Evrope.

AUTOR: Svet

FOTO: Youtube Printscreen