svet

March 19, 2020 16:00

By

“Posle narko-žurke doveo si joj devojku od 15 godina u stan!” Anabela iznela ŠOK detalje iz Gagijevog života!

Učesnici rijalitija u poslednjih nekoliko dana sve češće pominju Milenu, bivšu devojku Gagija Đoganija. Svedoci smo da se Anabela Atijas i Gagi često svađaju, a da povremeno u tim raspravamo spominju i njegovu bivšu devojku.

– Samo ti nastavi da spominješ Milenu, pa ćeš i nju dozvati u “Zadrugu“, kao što ste i mene dozvali jer ste pričali neistine. Samo čekam da ona uđe – rekla je Anabela Atijas u žaru rasprave bivšem suprugu.

DOVEO U OPASNOST LJUDE U SRBIJI: Policija HAPSI Luku Jovića ako ga nađe na ulici

Emina Jahović pokazala dom u Turskoj! Raskoš, mermer, koža i G*Z PAPIR na stepeništu?!?

Andrej Atijas bez dlake na jeziku: “Lunu ne prepoznajem, Marko nam se zgadio!” Otkrio detalje iz porodice Đogani!

– Pričao si kako ti je donosila narkotike. Pričao si to i meni i Ermini Pašović. Govorio si kako si zbog nje postao narkoman, da ti je ona donosila drogu, da je okupljala dilere i da su te drogirali. Ja sam svedok da si to pričao, a i Ermina. To je žena kojoj si iščupao pola kose. Prošla je sa tobom kao i ja – nije se zaustavljala Anabela.

– Iako sada ne pričamo, ja je cenim jer je čuvala moju decu kad su bila kod tebe. Da nije bilo nje, one bi bile gladne, žedne i neokupane. Ja ih ostavim kod vas, a ti odeš i nema te tri dana i tri noći jer si po nekim narko-partijima! Ona je tada brinula o deci i na tome sam joj zahvalna – otkrila je Atijasova.

– Hajde što me je tukla tvoja majka, tvoja baba, tvoj muž Andrej Atijas, nego me je i Milena tukla, a posle ja ispadam nasilnik – branio se Đogani.

– Milena te nije tukla nego te je isterala iz stana kada si joj doveo devojku od 15 godina u stan posle neke žurke. Još si mene zvao u dva ujutru da ti tražim advokata. Pa, ja ti ne bih tražio advokata jer si pretukao još jednu ženu – govorila je Anabela.

– To nije istina. Ja sam napravio dogovor sa sudom da kao priznam da sam je udario kako ne bismo išli na sud – dodao je Gagi.

– Kao nisi je tukao, a imaju slike gde ženi fali pola kose sa glave – nastavljala je Atijasova.

AUTOR: Svet

FOTO: Youtube Printscreen