scandal

March 15, 2019 22:00

By

Bivši predstavnik Hrvatske na Evrosongu doživeo saobraćajnu nesreću, sat i po vremena menadžer pokušavao da dobije policiju!


Poznati pevač iz Hrvatske Žak Houdek doživeo je saobraćajnu nesreću u centru Zagreba.

Ovu informaciju prvo je objavio Žakov menadžer Mihovil Bek, koji je sa njim bio u automobilu. Kako je objasnio, zvao je policiju sat i po vremena, a i nakon tog perioda, prema njegovim tvrdnjama, nisu došli.

– Eto, to je naša saobraćajna policija!!! Već sat i po čekam da dođu na mesto nesreće, u centru Zagreba, jer je budala, koja me tresnula, pobegla s mesta nesreće! Najstrašnije što se četiri puta u ovih sat i po niko ne javi na 192!!! A sada sam dobio informaciju od policijskog službenika (koji je pritom potpuno nonšalantan) da ću verovatno čekati noćnu smenu jer nema dovoljno patrola. Sa mnom je u autu i Žak, a povređenih srećom nema!!! – napisao je Mihovil Bek.

Iz zagrebačke Policijske uprave su otkrili da nisu odmah reagovali zato što su imali hitniji slučaj od ovoga.

Mihovil Bek je ispričao da je policija došla tek nakon 3 sata i 20 minuta čekanja.

– Bila su to dvojica najpristojnijih i najprofesionalnijih policajaca. Nisu oni ništa krivi, ljudi rade pošteno svoj posao u okolnostima koje su im date – rekao je Žakov menadžer i dodao da mu nije jasno što se niko njemu nije javio na broj 192 kada je četiri puta zvao:

– Oni s druge strane ne znaju ni kakva je šteta, ni kakva je nesreća bila. Ovaj put, hvala Bogu, nema povređenih, a moglo je biti svašta – zaključio je Bek.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-marko-saznao-za-luninu-bolest-jk-ne-govori-i-ne-jede-moze-samo-da-se-spase-ovako-ispovest-sabana-saulica-goca-me-je-tretirala-kao-masinu-za-pravljenje-para-video/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen