svet

May 21, 2020 12:25

By

Brena i Stefan MESECIMA NE PRIČAJU! Otkrivamo razlog zašto se ISELIO!

Lepa Brena je veoma privržena svojoj porodici, a pogotovo Stefanu i Viktoru, a u tome očito ume da pretera, pa se stariji sin žali na njenu strogoću. Ona, kao i svaka majka, svojoj deci želi najbolje, ali Stefan neke stvari ne može da razume.

STEFAN ZAMERA BRENI ŠTO VIKTORU UGAĐA,
A NJEMU JE SVE BRANILA!

Stefan već neko vreme nije u dobrim odnosima sa majkom. Sve je pogrošalo i zbližavanje snajke Sandre sa Brenom, koja gotovo ne izbija iz porodične vile.

PROČITAJTE JOŠ: Darko Lazić NAPADNUT! Udružile se MARINA i ANA SEVIĆ!

PROČITAJTE JOŠ: Anabela OSTAVLJENA! Andrej Atijas RAZOČARAN njenim ponašanjem!

PROČITAJTE JOŠ: Seka Aleksić RAZOTKRIVANJE! Prvi muž ZATVORENIK, napustila ga posle OPTUŽBE!

“Tenzija je počela od čuvenog porodičnog odmora na Maldivima. Nakon što su prodali svoj deo u Grandu, porodica je krenula na putovanje od Pariza, preko Dubaia, pa do Maldiva. Iako su Aleksandra, Filip i svi ostali odložili svoje obaveze, Stefan je insistirao da se pridruži nešto kasnije jer nije hteo da otkazuje nastupe. On je na početku svoje muzičke karijere i odgovorno shvata svoj posao, a Brena to podržava, pa se složila”, priča za SVET izvor blizak porodici Živojinović i nastavlja.

“Međutim, prvi problem je nastao kada on nije došao na Maldive, gde ga je cela porodica čekala, već je na aerodromu zamenio avionsku kartu i odleteo za Dubai. Tamo je proveo dva dana, bio na žurkama sa prijateljima i ludo se provodio, a pritom je isključio mobilni telefon, pa se Brena se oduzela misleći da su ga ponovo kidnapovali ili mu se ko zna šta desilo. Kada se pojavio na Maldivima nije znala da li da ga grdi ili da se raduje što je živ i zdrav, ali uglavnom, bila je ljuta na njega. Odnos je bio vrlo zategnut i tenzija se nastavila i po povratku u Beograd. Kap koja je definitivno prelila čašu i zbog koje je Stefan odlučio da se još više distancira jeste što Viktoru dozvoljava sve što njemu nije. Prvo, Viktor je sve vreme vandrednog stanja bio u Breninoj kući, a sa Stefan nije dolazio da ih ne bi zarazio”, priča izvor za SVET i na kraju je i ovo ispričao:

“Čak je i Viktorova devojka Sandra stalno tamo, a Stefan nije smeo da dovodi devojke. Čuju se oni, Stefan redovno okrene Bobu, pa popriča i sa njom, pita ih kako su i šta rade, ali nije to ona prisnost koju su imali pre. Brena je tražila da se on izjasni čime želi da se bavi, pa mu se stalno nalazila oko pesama i nastupa, podsećala ga na obaveze, a Viktor sve može i ništa ne mora. To je počelo baš da mu smeta, zato je i hteo da se osamostali, izabrao je stan, sredio ga po svom ukusu i živi sam. On bratu i ocu ništa ne zamera, od njih nikada nije imao pritisak, samo je majka stroga. Uostalom, Viktor je drugačiji tip, on je mnogo opušteniji, nemirniji, njega ne pogađaju stvari kao Stefana, on radi kako hoće i ne sekira se. Ali, sve je to normano, u svakoj porodici najmlađe dete ima najveću slobodu, shvatiće to i Stefan”, završava izvor za SVET.

AUTOR: NIKOLINA BEŠOVIĆ / SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET