svet

May 22, 2020 21:00

By

Ceci UZIMAJU kuću! Anastasiju držali NA NIŠANU!

Nakon gostovanja Svetlane Cece Ražnatović u emisiji Hit tvit, Anastasija je prvi put odlučila da progovori kroz kakav pakao su Veljko i ona prošli kao deca. Imala je nepune dve godine kada su joj ubili oca, a samo četiri kada su joj specijalci upadom u kuću uhapsili majku, a njoj držali puščane cevi prislonjene uz glavu.

CECA: “MOJU DECU SU PRESRETALI SA DUGIM DEVETKAMA!”

“Zamislite imate svega četiri godine i četiri puške su vam uperene u glavu dok otvarate oči ujutru kad se budite. Zamoliću kvazipolitičare da ne govore o svojoj deci kako pate zbog kojekakvih naslova u novinama, jer ja, kao neko ko je imao četiri godine, nisam ni stigla da vidim bilo kakve naslove, već cevi puške uperene u moju slepoočnicu i mislim da je to bilo dovoljno da budem apsolutno istraumirana. Mislim da su vaša deca sasvim dobro prošla. A naše posledice golgote koju smo prošli nisu važne, jel? To što nismo izigravali žrtve i vadili se na veliko nasilje koje smo doživeli sa četiri i šest godina, ne znači da se nije desilo. Sram vas bilo.Te suze koje sada puštate nekada smo mi u morima. Sram vas bilo”, napisala je Anastasija, koja je ubrzo i obrisala svoj post.

https://www.instagram.com/p/B2J03YKo_yu/

Ceca je otvoreno i bez dlake na jeziku ispričala najmračniji deo svog života i ono kroz šta je prolazila njena porodica.
“Užasno je što se ljudi koji treba da vode računa o nama ovako ponašaju. Ne daju primer našoj deci, koju treba da štite”, počela je pevačica: “Moje dete nije moglo u obdanište, jer mu je majka hapšena u ‘Sablji’. Rekli su da nije podoban da se vrati u vrtić. Moju decu su svakoga dana presretali sa dugim devetkama. Prošli su kroz golgotu. Ja sam prošla kroz golgotu”, rekla je Ceca i dodala:

CECA: “MENE SU PRETHODNE VLASTI ‘ISTRENIRALE’!”

“Mene su prethodne vlasti malo istrenirale, kao da su znale da će doći korona, pa su me zatvarale u ‘Sablji’ na četiri meseca samoizolacije, pa onda nanogica od osam meseci, takođe jedan oblik samoizolacije, tako da za mene je ovo došlo kao… ništa.”
Nakon što je ušla u verbalni okršaj sa Jovanovićem, rekla je da se ne poznaju od ranije, već samo iz viđenja i da je jedina razlika što je on nju hapsio, a ona njega nije. Međutim, Čedomir je smatrao da nije ni vreme ni mesto da se priča o takvim stvarima.
“Ja mislim da je mesto. Ja sam žena, živela sam sa sestrom i decom. Došli ste sa 150 policajaca u moju kuću, trebalo je samo da me pozovete”, rekla je Ceca, a nakon verbalnog okršaja, napustila je emisiju poručujući da “manipulatorske gluposti neće da sluša”. Ona je zgrabila mobilni telefon sa stola, ustala, odmahnula rukom, išetala iz studija i poručila: “Neće nijedna moja rečenica da se izvrće ovde… Svako će odgovarati za ono što je uradio!”

CECI ODUZIMAJU KUĆU ZBOG ARKANOVIH DUGOVA?

Arkanov saborac Vojislav Đurković iz Bjeljine tužio je Cecu, kojoj je tražio da mu isplati dug od 116.000 evra. Navodno je te pare on pozajmio još 1997. godine njenom pokojnom suprugu. On tvrdi da je Željku Ražnatoviću Arkanu pozajmio u njihovoj kući u Ljutice Bogdana tadašnjih 227.000 maraka za potrebe snimanja Cecinog albuma, te da je pevačica lično na trpezarijskom stolu brojala pare, iako ona tvrdi da taj novac nije uzela. U postupku, koji je trajao više od 15 godina, sud je 2016. godine konstatovao da ne postoje dokazi na osnovu kojih bi se sa sigurnošću moglo utvrditi da je tužilac zaista pozajmio Arkanu navedenu sumu. Prethodno je, krajem 2011. godine, bivši Drugi opštinski sud doneo presudu u korist Đurkovića i naložio da mu pevačica vrati traženi novac. Prvi osnovni sud je zatim pravosnažnim rešenjem prelomio da Ceca mora radi naplate duga da proda sprat kuće u Ulici Ljutice Bogdana, veličine oko 140 kvadrata. Međutim, njen punomoćnik se žalio Vrhovnom kasacionom sudu, koji je tu presudu poništio i naložio novo suđenje. Đurković, ogorčen presudom, najavio je da će se žaliti Sudu za ljudska prava u Strazburu i od svog novca ili Cecine vile neće odustati.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC / SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET