svet

February 17, 2020 20:00

By

Gordana uputila dirljivu poruku Šabanu, a onda pozvala sve fanove da urade OVO! (FOTO)

I nakon godinu dana od odlaska pevačke legende Šabana Šaulića, bol ne jenjava. Najveću tugu osećaju njegovi najbliži, a supruga Gordana se dirljivim rečima oglasila putem svog Instagrama.

Vrisak u prepunoj sali! Sergej Ćetković zapevao, a onda je na scenu izašao mladić i uradio OVO!

Mnogima zastaje dah kad se ona pojavi! Prezgodna Milica Pavlović nikoga ne ostavlja ravnodušnim u novom spotu, a pesma je već na prvo slušanje hit!

Luna kao biljka, Anabela pada u nesvest! Prijatelj ispričao sve o PAKLU kroz koji je Đoganijeva prošla!

Njene reči slamaju najtvrđa srca!

– Osmehu najdraži, najtužnijih godinu dana je otkucalo..čak 365 dana. Svakim danom smo sve ponosniji na tebe i svakim danom smo sve svesniji tvoje veličine. Ne postoje reči koje bi opisale ovozemaljsku tugu, i nikada neće ni postojati, jer si ti bio nešto nestvarno, nešto što se ne može dočarati. Nedostaješ svima i nedostajaćeš zauvek i pamtićemo te po ovom najlepšem osmehu. Mi te i dalje čekamo da nam dođeš po ponoći, ljudska veličino! Najveći si – zauvek!

https://www.instagram.com/p/B8pUtlGhK89/?utm_source=ig_embed

Pored ove poruke, Gordana se prisetila i njihovog druga, koji je takođe poginuo u istoj nesreći, kao i kuma koji se i dalje oporavlja:

https://www.instagram.com/p/B8qaqtABtzb/?utm_source=ig_embed

– Naravno, i naš najdraži Mirsad nikad neće biti zaboravljen i večno će ostati u našim srcima, baš onako kako ga je i Šaban voleo. A, takođe i Bobiju želimo što brži oporavak i da nam se što pre vrati!

Gordana je imala i ideju kako da na najbolji način obeleži ovu godišnjicu, a to je učinila tako što je pozvala sve ljude da se snimaju kako pevaju Šabanove pesme, a ona će te snimke objaviti na svom Instagramu.

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić