Kraj braka Ivane i Marka Vulete
svet

March 16, 2020 18:00

By

Ivana Španović više NE LJUBI dečka?!? Šta će SAD?

Ivana Španović i njen dečko Marko Vuleta će morati nekako da se snađu!

Ivana Španović koja je u septembru mesecu obelodanila da je sa desetogodišnjim partnerom Vladimirom okončala vezu, uživa u ljubavi sa fitnes instruktorom Markom Vuletom.  Svi su očekivala da će Ivana i Vlada da se venčaju, ali je lepa atletičarka uplovila u novu vezu u kojoj uživa pun gas.

– Mislim da je ključ uspeha naše veze u tome što su nam karakteri potpuno suprotni. Ja sam jako brzopleta i ishitreno reagujem, što uglavnom pravdam mojim mladim godinama, a Vladina prednost je što je on iskusniji od mene i što jednostavno može da predvidi završetak svake situacije u kojoj se nalazi. Uvek je tu za mene da mi da pravi savet. Mi odlično funkcionišemo i kao par i i kao dvoje ljudi koji pokušavaju da stvore nešto zajedničko – pričala je Ivana svojevremeno, a vest o raskidu sa Vladimirom potvrdila je za “Hello”, ističući da će sa sada već bivšim izabranikom ostati u prijateljskim odnosima.

Ivana Španović: “Da, desila se nova ljubav!”

U decembru 2019. godina Ivana Španović fotografijama na Instagramu potvrdila da je u novoj vezi, a iako do tada nije pričala o novom izabraniku, ona je za za “Srpski telegraf” prokomentarisala sledeće:

Kupite SCANDAL! ŠOK: Otkrivamo KO NA ESTRADI IMA KORONA VIRUS! KARIĆ I ANA KORAĆ KRIJU ISTINU OD DAVIDA! Biznismen iz Surčina: ZBOG RADE SAM OSTAVIO ŽENU I DECU! (VIDEO)

Paparazzo fotke! ĐOKOVIĆI TRAJNO NAPUSTILI MONAKO! Živeće sa decom u Srbiji! 

SAMO NA SVET.RS! Kako se estrada BORI protiv KORONE! Jami kašlje, malaksala, ne ustaje iz kreveta! Hitno se testirala i ne izlazi iz karantina!

– Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim – rekla je ona za pomenuti list i dodala:
– Ako budem fizički i psihički spremna, a zaobiđu me pehovi, mogu do najboljih skokova. Želim da mi četvrte OI, možda i poslednje, budu i najbolje. Rio de Žaneiro mi je doneo broznu, sada želim najsjajniju, zlatnu medalju – rekla je Ivana.

Ivana Španović otkrila da najviše voli Marka, teretanu i vežbanje!

Ivana Španović i njen dečko Marko Vuleta pre nekoliko časova oduševili su javnost intrigantnom forografijom iz teretane. Naime, zaljubljnei par nerazdvaja se i dok vežba a na ovo fotografiji njih dvoje se tokom egzibicije na spravama čak i ljube.

View this post on Instagram

The trio I like. Him, gym and workout 🤩😍

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on

Interesantna poruka pratila je ovu neobičnu “sportsku” fotografiju zbog koje je lepa atletičarka za kratko vreme skupila veliki broj lajkova i pozitivnih komentara:
– Trio koji ja volim. On, teretana i vežbanje – poručila je Ivana.
Iako svetska zdravstvena organizacija kao najbolju meru zaštite od Korona Virusa predlaže što manje ljubljenja i rukovanja, za ljubav ova pravila ipak ne važe. Nakon jučerašnjeg proglašenja vanrednog stanja i zatvaranja teretana, ne znamo šta će Ivana i Marko. No, u jedno ne sumnjamo da će se snaći i nastaviti sa ljubljenjem u kućnim uslovima. A i sa vežbanjem.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM