svet

February 14, 2020 15:00

By

Otkrila ko je ORALNO zadovoljio Janjuša! Zadrugarka BESNI!

Umišljeni Janjuš pretrpeo “ozbiljne” batine od Jelene Krunić!

Jelena Krunić i Marko Janjušević nisu u dobrim odnosima još od njenog ućešća u “Zadruzi”, a neretko košarkaš isproziva bivšu balerinu iako ona više nije deo rijalitija.

Ipak, kako je Jelena temperamentne naravi, ona je odlučila da mu se suprostavi u spoljnom svetu, iako je Janjuš još u imaginarijumu.

Jelena Krunić psuje i tuče!

Krunićka je snimila video u kom udara vreću na kojoj je zalepila Janjuševo ime, a usledile su i psovke, kao i pretnje.

Krunićka je poznata po tome da je mnoge udarila, neretko i prebila, pa nema sumnje da sve što je zapretila na snimku ona planira da sprovede u delo.

Da podsetimo, ona i Janjuš su se krvili tokom prve i treće Zadruge, razmenjivali su sočne psovke, a ona je prva i progovorila o tome da između Janjuša i Ane Korać ima nešto više od prijateljstva. Naravno, na njen, prepoznatljivi način. Tada je Janjuš prvi započeo svađu sa Krunićkom:

– Popu*i mi kur*c, klošarko! – odbrusio je Janjuš Jeleni.

– Pa, neću ja, neka ti puši ona koja ti je ovde pušila – rekla je Jelena Janjušu i u tim trenucima pokazala na stepenice.

Jelena je aludirala na aferu između Ane Korać i Janjuša o kojoj se spekulisalo u prethodne dve sezone Zadruge. Jelena je, na kraju rekla Janjušu da ga više ni ta neće oralno zadovoljavati jer ona sada ima dečka.

Snimak kako Jelena Krunić tuče “Janjuša” možete pogledati ovde:

 

Zlatibore, pitaj Taru, da li pamti kako Jelena davi…

Inače, ako ste zaboravili, Jelena Krunić je učestvovala i u trećoj Zadruzi, ali je vrlo brzo diskvalifikovana jer je nasrnula na Taru u nameri da je udavi. Pogledajte kako je Jelena Krunić po ko zna koji put pokazala da ima kratak fitilj.

AUTOR: SVET

FOTO: TWITER, RAJKO RISTIĆ