svet

February 22, 2020 18:00

By

Jovana Joksimović ustaje u cik zore, bavi se decom i sve završava a Željko uživa! (FOTO)

E ovo je žena za sva vremena, na sve spremna i orna. Jovana Joksimović ustaje dok još nije svanulo, tušira se, oblači, sprema decu i razvozi što u školu, što u obdanište, i tek onda ide na posao.

Vrisak u prepunoj sali! Sergej Ćetković zapevao, a onda je na scenu izašao mladić i uradio OVO!

Mnogima zastaje dah kad se ona pojavi! Prezgodna Milica Pavlović nikoga ne ostavlja ravnodušnim u novom spotu, a pesma je već na prvo slušanje hit!

Luna kao biljka, Anabela pada u nesvest! Prijatelj ispričao sve o PAKLU kroz koji je Đoganijeva prošla!

Svaka joj čast!

Za to vreme njen muž ima drugi tempo.

Može mu se ako želi da ostane u krevetu, a i ne mora. Tako je to kad si sam svoj gazda.

Mada, i Željko je u žešćem ritmu otkako je pored muzičkog studija ušao i u televizijski biznih i rešio da otvori čak tri televizijska kanala.

Posao je to da te glava zaboli!

Poslednjih dana se dosta piše o Jovani Joksimović. Divno je to što Jovana stiže da pored svih obaveza vodi raćčuna i o svom izgledu!

Nakon što je pre nekoliko dana oduševila gledaoce “Jutra na Prvoj” novom frizurom i prilično velikom promenom u odnosu na prethodne godine, Jovana Joksimović napravila je još jednu promenu. Manje primetnu, ali svakako vidljivu izoštrenom ženskom oku.

U pitanju su Jovanine obrve, koje su sada znatno deblje, pa dodatno menjaju njen dosadašnji imidž. Kako se da primetiti, obrve su sada i nešto tamnije kako bi se više uklopile uz novu boje kose, a takođe je svemu prilagođena i šminka.

Jovana za novi izgled iz dana u dan dobija komplimente, pa je više nego jasno da se ova promena veoma dopada njenim fanovima, ali i gledaocima TV Prve.

Dok muškarci verovatno i ne bi primetili ovaj detalj, oštro žensko oko koje iole poznaje ovu vrstu ulepšavanja, zapaziće da su obrve tek iscrtane i da se jasno vidi da su još “sveže”.

Osim toga, Jovanin dekolte je ovog jutra takođe privukao pažnju, a u skladu sa sunčanim vremenom nosila je nežne boje – belu i roze.

Sudeći prema sadašnjem izgledu, Jovaninim tankim obrvama koje je dugo negovala očito je došao kraj, a zašto i ne bi kada u novom izdanju, i kao plavuša, izgleda još bolje.

Osim toga, mnogi na društvenim mrežama komentarišu kako je Jovana i korigovala usne, pošto su sada primetno veće, a to ostavljamo vama da procenite.

AUTOR: Svet

FOTO: Prinscreen