scandal

June 2, 2020 20:00

By

Kaća Grujić i Noletov brat! SABOTIRAJU im LJUBAV!

Katarina Grujić u poslednje vreme sve više vremena provodi sa mlađim bratom Novaka Đokovića, i mada ona tvrdi da je to drugarski, varnice sevaju sa svih strana, međutim, njoj se ni to ne da!

KAĆA NE MOŽE DA SHVATI ŠTO IM TOLIKO SMETA!

Kako piše SCANDAL! u novom broju, a prenose njeni prijatelji, ljubomorne devojke koje inače Kaću ne mogu očima da vide, uveliko joj sabotiraju druženje sa Đorđem!
– Đole i Kaća imaju zajedničke prijatelje i ponekad izlaze zajedno, među nema ničeg konkretnog, ali da se muvaju, muvaju se! To se vidi iz aviona iako njih dvoje to negiraju – objašnjava izvor za SCANDAL!  i dodaje:

https://www.instagram.com/p/B_o6DcPpuhu/

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! KONAČNO: KARLEUŠA OTKRILA SVE POSLE PRIČA O RAZVODU! KAKO JE LUNA OSTALA BEZ SVADBE I GASTOZOVE BEBE! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Maja Marinković POLIGRAF! Bilo je SE*SA! Želi da se Janjuš RAZVEDE! Primiće ga u stan ukoliko ga žena IZBACI NA ULICU!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! paparaco! JK smršala, a GRUDI joj ostale!

– Međutim, Katarini su već počele da rade o glavi kojekakve udavače bez zanimanja, pa se trude da Đoletu prenesu sve moguće laži o Kaći, a koje će je diskreditovati u njegovim očima! Đorđe na to ne obraća pažnju, njega to ne zanima. Dečko je fin i kulturan, a na kraju krajeva, sam je stekao utisak o Katarini i shvatio je da je mlada, lepa, zgodna, uspešna i samostalna. Pa ona nema još ni 30, a već je stekla luks stan u Beogradu na vodi… Takve devojke, koje ne jure sponzore i slavu preko tuđe grbače, danas je teško naći i Đole je toga svestan, ali naravno da im oboma smetaju ti abrovi, pa će, kako sam načula, ubuduće izlaziti i viđati se u strogoj tajnosti… A da li će doći do ozbiljne veze… Videćemo… Važno je da oni ne žure i da im je lepo – završava izvor za SCANDAL!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL