svet

March 22, 2020 20:00

By

Kako je Željko Joksimović pao na Jovanu? Kada je TO video, bilo mu je jasno da je ona PRAVA!

Željko Joksimović i njegova supruga Jovana uživaju u skladnom braku i odrastanju njihovih mališana.

“Severina je porodični nasilnik!” Nakon prozivki Milana Popovića, oglasio se Igor Kojić! Stao u odbranu supruge!

Vedrana Rudan o koroni i demokratiji! Pravo u metu – mnogima se OVO neće svideti!

Bekuta pravi KONCERT za komšije! Jovana Joksimović je IZGRDILA!

Željko Joksimović i Jovana Joksimović uživaju u porodičnom i skladnom životu!

Pevač je otkrio na koji način je Jovana uspela da ga osvoji, tačnije koji detalj je presudio, pa je prelomio da je ona ta.

– Kada smo se upoznali Jovana me je jednom vozila, imala je super neki besan auto i to vam je ekskluziva. I ona me tako vozi, a ja čisto da otvorim ladicu da vidim šta to ima napred, i naravno tamo je imalo nekih “divljaka”, CD-ova na kojima ništa ne piše, i naravno, moj CD. To je presudilo! Neko vreme sam se dovoumio, ali kad sam video CD, to je bilo sigurno – duhovito i sa osmehom je rekao Željko za Telegraf.

Voditeljka Jutarnjeg programa na televiziji “Prva”, Jovana Joksimović ističe da je ponosna na svog supruga, pevača Željka Joksimovića, koji uskoro otvara tri nove televizije. Međutim, Jovana iskreno dodaje i da ona neće biti deo te priče.

– Ja se bavim informativnim sadržajem, dnevnopolitičkim temama. A to nije koncept koji moj suprug pravi. Tako da, ako bude odlučio da otvora neku televiziju koja će biti informativnog karaktera, rado ću razmisliti o ponudi koju mi bude dao – kroz osmeh je rekla Jovana u intervjuu za “Blic Super TV”.

Mnogi zavide Jovani i Željku na skladnom odnosu, a voditeljka iskreno navodi i da li u njihovom braku ima svađa.

– Mi se ne svađamo, ma koliko god to zvučalo čudno. Ja sam ovako hrabra samo na televiziji, a u privatnom životu sam poslušna – rekla je Jovana i nadovezala se da je Željko ne nervira za razliku od gostiju u studiju.

Željko i ja smo vrlo slični. Delimo iste vrednosti, isto razmišljamo o važnim temama i uvek pazimo da u burnim trenucima ne povredimo jedno drugo – rekla je Jovana za “Hello!”.

– Gost me nervira samo kad se buni. A danas se svako buni. Svako ima svoje mišljenje o svemu, da kaže šta mu se ne sviđa, da li hoće da sarađuje sa vama ili ne. Danas teško da možete da postavite pitanje, a da nemate posledice za to pitanje. To je ta neka atmosfera koja nije dobra – objasnila je Jovana za “Blic Super TV“.

Jovana sa pevačem Željkom ima sina Kostu i bliznakinje Anu i Srnu. Voditeljka je otkrila i kako je u ovo današnje vreme najbolje vaspitavati decu, kao i čiji savet svakodnevno primenjuje.

– Svaka godina nosi izazove odrastanja i nove probleme. Tu ne treba da postoji nikakav strah da li ću moje dete izvesti na pravi put. Željko stalno ponavlja to što je njegov otac rekao: ‘Lični primer, bezgranična ljubav i lagana oskudica’. To je formula koja je stvarno fantastična i koje uvek treba da se setimo kada vaspitavamo decu. Mi želimo sve sada i odmah, a i oni isto to žele i onda im činimo medveđu uslugu – rekla je nedavno Jovana za “Blic”.

AUTOR: Svet

FOTO: Instagram printscreen/zzeljko