svet

March 2, 2020 10:04

By

Luna Đogani ponovo ušla u Zadrugu! Miljković u ŠOKU – Uputio joj samo TRI REČI!

Noćas je na iznenađenje mnogih pobednica druge sezone rijaliti programa “Zadruga“, Luna Đogani, ponovo ušla u Belu kuću. Njenom dolasku se najviše obradovao njen otac Gagi Đogani, a bivši pevačicin bivši dečko Marko Miljković nije mogao da veruje da se odlučila na taj korak.

Kupite SCANDAL! LUNA KRIJE LJUBAV SA OVIM PEVAČEM! Anabela ih pokriva! ANASTASIJA SE PLAŠI DA CECA NE SAZNA OVU ISTINU! Mateja IMAO BURNU PROŠLOST SA KAĆOM GRUJIĆ! (VIDEO)

Brena i Prijovićka ZARATILE?! “Gledala je kao svoju majku Borku, a ona ih je obe ponizila!”

Nataša Bekvalac posećuje reiki majstora! I Novak Đoković radi sa njim!

Luna je pre ulaska otkrila da joj neće biti svejedno kad vidi Marka i da još gaji emocije prema njemu, takođe je prokomentarisala Miljkovićeve reči da još nije ravnodušan prema njoj i da nije spreman da započne novu romansu.

– Ja sam bila u sličnoj situaciju prošle godine. Ušla sam sa nerazjašnjenim osećanjima. Svaki kutak me je podsećao na Slobu, razumem kako je Marku sada – rekla je Luna Đogani.

– Ne bih ulazila da nisam spremna. Definitivno ovog puta neću biti ona Luna koja je otvorena sto posto. Biću ono što jesam, nikome neću dozvoliti da me ponižava. Ja sam zvezda “Zadruge” tako ću se i ponašati. Svakog ću postaviti tamo gde mu je mesto.

Odmah po ulasku dočekao je otac Gagi sa velikim oduševljenjem. Marko Miljković je bio šokiran kada ju je ugledao pa je sa nevericom posmatrao dok se pozdravljala sa zadrugarima. Potom je, Luna otkrila ukućanima da se ona ne takmiči sa ostalim ukućanima za glavnu nagradu već da je gošća.

– Srce moje, dobro došla – obradovao se Gagi.

– Ti nisi normalna – rekao je Marko nakon što ju je zagrlio.

AUTOR: Svet

FOTO: Youtube Printscreen