svet

January 23, 2019 19:27

By

Luna se posvađala sa Markom, a Anabela nije imala lepe reči za ponašanje svoje ćerke!


Učesnica “Zadruge 2” Luna Đogani imala je nedavno žestoku svađu sa dečkom Markom Miljkovićem, a njena majka, pevačica Anabela Atijas, nije je podržala, što je sve iznenadilo.

Iako je ćerku tokom prve “Zadruge” u svemu podržavala, sada je stala na stranu Miljkovića.

“U potpunosti se slažem sa Markom. Mislim, Luna ima pravo da ima te neke traume, posledice, kako god, posle svega što je prošla… Ali, s druge strane – vreme je da počne da veruje ponovo svom osećaju. Koliko god da nas puta izneveri, srce na kraju izabere ono pravo. Ja u ovom slučaju podržavam Marka, a Luna je odreagovala, ako tako mogu da kažem, kao klinka, ali razumem je, rovita je. Ipak, mislim da je prenaglila. Meni se Markovo ponašanje u sinoćnjoj raspravi jako dopalo, a njoj bih imala svašta da kažem. Razumem je jer znam koliko je povređena, ali ‘ajmo više, gotovo je, dosta je…”, iskrena je bila Anabela za Pink.rs.

Atijasova je istakla da bi volela da Luna više sluša Marka, jer smatra da su njegovi saveti na mestu.

“Volela bih mnogo da ona usvoji ono što joj priča, mislim da on ispravno radi. Vrlo me je prijatno iznenadio. Govorim uopšteno, ne govorim o ljubavnoj vezi, u to više neću da ulazim”, rekla je pop pevačica.

AUTOR: svet

FOTO: svet