svet

December 28, 2018 13:25

By

MAJA NIKOLIĆ SE OGLASILA NAKON SPEKULACIJA DA JE LUNA PEVALA NA PLEJBEK, pa poručila: Pevala je UŽIVO, prateći vokali su bili snimljeni na matrici! (VIDEO)


Blogerka Luna Đogani, na Zadrugoviziji odnela je dve pobede, a dobila je i pohvale od stručnog žirija koji su činili: Zorica Brunclik, Maja Nikolić, Milica Pavlović, Katarina Grujić i Teodora Džehverović. Pojedini su komentarisali da je Luna pevala na plejbek, a sada se oglasila članica žirija Maja Nikolić i otkrila istinu.

“Obaveštenje oko Zadrugovizije i oko Luninog pevanja uživo na nastupu. Sedim kod kuće, gledam i nerviram se zbog nekompetentnih kritika zlobnih i zluradih antifanova. Žao mi je što nisam mogla da gostujem u emisiji na RTV Pink jer mi je sin Lazica bolestan i već dve nedelje ne ide u školu jer ima virus i temperaturu… Voli vas vaša Maja”, napisala je pevačica u opisu snimka na Instagramu u okviru kojeg je poručila sledeće:

https://www.instagram.com/p/Br6K73iixG8/?utm_source=ig_embed

“Luna je pevala uživo, prateći vokali su snimljeni na matrici jer u svim profi matricama su prateći vokali tu, kao i u mojim pesmama. Ona je imala toliki broj poena jer je imala fenomenalan scenski nastup. Ja ne dajem časove pevanje osobama kao što je Marijana ili koje imaju manje sluha jer ja taj čip za sluh ne mogu da ugradim. Ne postoji količina novca da ja nekog naučim ko nema sluha i ko ne može da legne na ton da peva. Moji komentari su na mestu, ja kao član žirija jesam adekvatna osoba sa stručnim znanjem”, rekla je pevačica.

AUTOR: svet

FOTO: svet