svet

February 10, 2020 12:39

By

Marija Šerifović obara rekorde u Americi! Kija Kockar pukla? (VIDEO)

Marija Šerifović u Americi pokazala da je pevačina!

Marija Šerifović na tradicionalnoj februarskoj turneji po Americi i Kanadi obara rekorde! I ovog puta je pokazala da je neprikosnovena kada je posećenost njenih nastupa u pitanju. Posebno uspešni bili su koncerti u Solt Lejk Sitiju i Čikagu, gde ju je slušalo oko 2.000 ljudi.

https://www.instagram.com/p/B8WvnCWD76k/?igshid=5qdyxq6q5l6u

Marija Šerifović je karte za turneju rasprodala dve nedelje unapred. Popularna pevačica se odlično provela na turneji kao i njena publika. Njena gošća na turneji je prošlogodišnja pobednica Zvezda Granda Džejla Ramović, a nakon povratka u Srbiju Mariju očekuju koncerti u Sava centru, 8., 9. i 11. marta.

https://www.instagram.com/p/B8T4qxWjo6O/

Marija Šerifović prodala stan u Los Anđelesu za pola miliona dolara?

U domaćim medijima se već desetak godina priča o stanu Marije Šerifović koji ona poseduje u Americi. Naime, kada je imala planove da se preseli preko bare, pevačica je kupila stan u Los Anđelesu.  i navodno ga platila 300.000 evra. Te natpise ona je prokomentarisala u svom stilu:

– U Los Anđelesu za 300.000 dolara nije moguće kupiti stan, nego eventualno garažu. Kada sam u Americi poslovno ili privatno, odsedam kod mojih prijatelja koji žive širom kontinenta.

Bogdana Ražnatović zabrinuta za svoje zdravlje! Ima problema sa pritiskom u trudnoći!

Ipak, kako saznajemo od naših izvora iz Amerike, Marija je tokom ovogodišnje turneje uspela da sredi sve papire oko prodaje stana. Jedino, što je cifra “malo” veća od pomenute i iznosi tričavih pola miliona dolara. Ona ga je prodala jer je odustala od pravljenja muzičke karijere u Americi i odlučila da joj je najlepše kod svoje kuće. Toj odluci je “kumovao” i Saša Popović koji je Mariji izneo “nepristojnu ponudu”. Ne, naravno, ne radi se o onoj nevaljaloj vrsti nepristojnih ponuda, već joj je ponudio pozamašan honorar da ostane član žirija Zvezda Granda. I dok nas ne čudi Marijin uspeh na američkoj turneji, jedna druga pevačica nema razloga da se raduje.

Kija Kockar je rijaliti zvezda, a ne pevačica!

Kako su nam dojavile “ptičice” iz Amerike, pobednica Zadruge, Kija Kockar muku muči da privuče publiku na svojoj turneji. Poluprazne sale su obeležile prve koncerte, a vlasnici lokala muku muče, kako da se izvuku iz minusa. Menadžer Kije Kockar, Goran Lečić, tvdi da je samo start bio loš.

– Turneja prolazi dobro kako za Kiju, tako i za Mirzu i Katarinu. Samo prva dva nastupa su bila slabije posećena, ali posle je sve bilo dobro – priznao je Lečić.
Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, objašnjenje za slabu posećenost je vrlo logično, a mi vam prenosimo jedan:

Nakon operacije želuca Darko Lazić hitno vraćen u bolnicu! Rezultati su katastrofalni!

– Mi u Americi poznajemo Kiju Kockar kao rijaliti zvezdu, a ne kao pevačicu. Ok, snimila je nekoliko pesama, ali teško se može nazvati pevačicom. Karte za koncerte u Americi su skupe, tako da samo  ultra fanovi rijalitija su spremni da plate da je vide, ali većina ne. Pogotovo što ne zna da peva kao Marija. Ni blizu. Žao mi je, ali to je istina.

AUTOR: VIP SVET

FOTO: SVET, INSTAGRAM