svet

February 19, 2020 15:00

By

Milica Pavlović ima novog dečka i svi ga znate?! Isplivao snimak na kom se ljube i maze! (VIDEO)

Popularna pevačica, Milica Pavlović, sinoć je bila gošća u emisiji Amig Show kod Ognjena Amidžića. Voditelj je ugostio, pored nje, Angellinu, Leksington bend, Danila Badnjara, poznatijeg kao Čoda i Nikoliju Jovanović.

NOVI STAR! Strašna tajna: Kako je Zorica napustila tek rođenog sina! Anu Korać juri turski KRIMOS za pare! Ova žena DAJE BUBREG Darku! ŠOK: Miljana se udaje, pobegla od kuće!

Dok je letelo perje, parovi AKCIJALI! Tresla se Zadruga celu noć! (VIDEO)

Milica Todorović upoznala Petrovu BIVŠU ŽENU! Imala je i šta da kaže o njoj!

Sevale su ljubavne varnice između Milice i Čode tokom emisije, da bi potom priznali da su njih dvoje već bili na sastanku. Otkrili su da joj se mladi Jutjuber javio putem Instagrama i da je ona pristala da popiju piće. Međutim, nije ni slutila da će se on zaista istog trenutka pojaviti u kafiću. Milica Pavlović je prokomentarisala da joj je bilo prijatno na sastanku sa njim, ali da mu zamera što joj nije doneo ružu.

Poznato je da Jutjuberi dele sa svojim pratiocima čitav svoj život, a tako je bilo i sa ovim ljubavnim sastankom. Čoda je objavio snimak njihovog izlaska i time pružio šansu svima da vide kako je to izgledalo.

Milica Pavlović ga je sve vreme grlila, mazila i ljubila po obrazu, dok je on uživao u njenom društvu.

Fanovi i jedne i druge poznate ličnosti ostali su šokirani i u komentarima su naveli kako su sigurni da se rađaju neke emocije, pa da tako ovaj simpatični par nije samo prijateljski par, već ljubavni.

 

AUTOR: Svet

FOTO: Svet