Svet

February 12, 2019 12:11

By

Milica Pavlović: Keba hoće reklamu preko mojih leđa!

Milica Pavlović priznala je da njen stariji kolega Dragan Kojić Keba želi reklamu preko njenog imena, ali ona mu to više neće dozvoliti.

Atraktivna pevačica prekjuče je bila gošća emisije “Glamur specijal” na TV Hepi kod voditelja Uroša Božića, gde je iznela mnoge detalje iz privatnog života o kojima dosad nije pričala.

On ju je pitao kakvo sećanje ima na period kada se takmičila u “Zvezdama Granda” i da li je izgladila odnose sa Kebom, zbog koga je tada najviše plakala.

“Čovek i dalje ima samo negativne komentare za mene. Ja ne umem njega da definišem”, rekla je iskreno Pavlovićka.

“Nakon svakog predstavljanja kada sam odlazila kući, plakala sam. Opšte je poznato čiji komentar me je najviše zaboleo, ali nećemo i dalje da mu dajemo reklamu. Moram račun neki da mu pošaljem. Dala sam mu previše reklame, a čovek i dalje ima samo negativne komentare za mene. Ja ne umem njega da definišem, on kad mene vidi, a kada nisu kamere tu, on me izljubi i pozdravi se. A onda, kad se radi neki prilog i neko ga pita za mene, on kaže sve najgore. Zaista ga na razumem, ali ga i dalje cenim.”

Nakon priče o Kebi, Milica je ispričala i kako ju je starija koleginica i velika zvezda umalo srušila na hodniku posle jedne emisije.

“Doživljavala sam svašta. Doživela sam da nakon svoje prve pesme idem u jednu emisiju i prolazi pored mene neko ko je svoju emisiju snimao pre mene. Prođe pored mene i udari me ramenom, žena je u pitanju, velika zvezda. Ja ne znam da li me je udarila da mi se javi ili… Baš sam bila zatečena. Sećam se da mi je srce zastalo. Ja gledam tu osobu koja prolazi kao da je šutnula papir na ulici”, bila je iskrena Milica.

Milica Pavlović prvi put je govorila otvoreno o tome kako joj roditelji nisu nedostajali kada su je kao malu devojčicu napustili i ostavili da je odgajaju baba i deda.

“Odrasla sam sa bakom i dekom i sve što znam znam zahvaljujući njima. Usadili su mi one prave vrednosti. Trudim se da ih zadržim i da ih negujem. Da budem društvena, vredna i radna, da dobro procenim prijatelje, da nikada ne odmognem nikom, samo da pomognem. Nije me sramota da kažem da njih dvoje više volim od svojih roditelja”,  rekla je Milica. Kada ju je voditelj pitao da li su joj nedostajali roditelji, ona je dala iznenađujući odgovor:

“Iskreno, ne. Možda zvučim kao neka hladnokrvna osoba. Njih dvoje su se razveli, to je njihovo pravo. Baka i deka su očevi roditelji i ja sam kao mala došla u njihov dom. Govorili su mi da sam ja njihovo treće dete. Mama i tata su bili mladi, ja sam bila dete, baka i deka su mi nadomestili sve”, završila je Milica.

AUTOR: svet

FOTO: svet