svet

June 7, 2020 19:00

By

Miljana ide KOD ZOLE u Derventu! IMA PLAN!

Od kada je pre dva i po meseca napustio rijaliti i dokopao se svoje rodne Dervente, Lazar Čolić Zola kao da je u zemlju propao. Kako je ostao bez honorara, a zbog trenutne situacije klubovi ne rade, pa nema ni posla, on se povukao u majčin stan i nigde ne izlazi.

“MILJANA JE BLOKIRANA NA SVIM MREŽAMA!”

Međutim, kako piše STAR u novom broju, Miljana Kulić na sva usta priča da se pakuje i ide u Bosnu da se pomiri sa Zolom! Planira da ga vrati u Niš nakon što ga je izbacila iz stana kada ga je uhvatila da koristi narkotike, dok njegov menadžer Boban Majstorović ne želi ni da čuje za Kuliće.

„Zola se sada odmara, a o tome što Miljana svakodnevno najavljuje svoj dolazak u Bosnu kod Zole, ne mogu ništa da kažem. Nisam upućen. Distancirao sam se od te bolesne osobe. Nemam ni volje ni živaca da budem nečiji terapeut i da lečim i pomažem nekome u njegovim bolestima. Ne pratim više ni portale, niti čitam novine. Miljana je blokirana kod mene svuda. Ja samo želim svoj mir od budala”, rekao je za  STAR Zolin menadžer Boban i objasnio nam da on tu vezu ne podržava.

„Zola meni ništa ne priča o Miljani! On je još uvek ispod površine i najbolje bi bilo da tako i ostane. Posao nema, klubovi ne rade, tako da nema ni primanja. Možda tek na leto nešto počne da se dešava. Bolje mu je i da cepa drva u Derventi nego da ima više ikada veze sa rijalitijima. Oba puta je izašao bez honorara, sa praznim novčanikom. Ja imam ugovor sa Zolom na 50 godina i kao njegov menadžer sve ću uraditi da ostane u Derventi, ja ću ga plaćati da radi kod mene u kafiću. Tako ću ga sačuvati i od rijalitija i ostalih koji mu ne trebaju u životu”, objasnio je Boban za STAR, koji očigledno nije upućen da se Zola tajno čuje sa Miljanom, a često se zajedno uključuju i na društvene mreže. Ostaje nam da sačekamo i vidimo kakav će pičvajz da ispadne kada se Miljana za koji dan bude pojavila u Derventi.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR