svet

March 24, 2020 12:00

By

Miljana se vraća u Zadrugu da ODRADI 100.000 evra! Odrekla se NAGRADE?

Miljana Kulić juče je diskvalifikovana iz “Zadruge”, a kako se saznaje, rešila je da ponovo pokuša zajednički život sa Zolom, koji je takođe diskvalifikovan iz rijalitija.

Anabelina sestra surovo iskrena! Porodica nije znala da je Gagi maltretira – To joj se urezalo u psihu i ostavilo je posledice!

Milica Todorović OSTAVILA Strugara! Anđelo ŠUTNUO Teodoru!

Kijina mama ulazi u Zadrugu? Spremna da se suoči sa Lunom i Anabelom?!

Miljana Kulić ima plan!

Miljana je u prvi mah objavila fotografiju sa Lazarom, postavila srce i stavila lokaciju Beograd, da bi nam otkrila koji je zapravo njen plan.

– Sa Zolom i Željkom sam u Novom Sadu, u haosu smo, tražimo stan ovde – ispričala je Miljana za “Blic”.

Kako deluje, bivša zadrugarka je rešila da se odvoji od porodice koja živi u Nišu, te da ponovo okuša sreću sa Lazarom sa kojim je već imala buran odnos pred kamerama.

Očigledno da nakon brojnih svađa njih dvoje i dalje pokušavaju da pronađu zajednički jezik, a Lazar se na svom Instagramu pohvalio snimcima luksuznog i raskošnog stana u kojem planiraju da se skuće.

Podsetimo, s obzirom na to da je Miljana prekršila osnovna pravila rijalitija, ona će produkciji morati da isplati 50.000 evra zbog prekršaja koji je napravila, što je i navedeno u pismu koje je pročitano nakon što je ona napustila velelepno imanje.

– Dragi zadrugari obaveštavamo vas da je Miljana Kulić svojevoljno napustila “Zadrugu” i da je diskvalifikovana. Televizija Pink će od nje potraživati 50.000 evra – pisalo je u pismu Velikog šefa.

Međutim, šuška se da će se Miljana ipak vratiti u Belu kuću, ali pod dosta drugačijim uslovima.

Prvenstveno, neće moći da se takmiči za glavnu nagradu, a njoj je oduvek cilj da osvoji prvo mesto, iako joj ni nedeljni honorari nisu zanemarljivi. Koliko joj se to isplati i da li će zaista na to pristati, ostaje da vidimo u narednom periodu

AUTOR: Svet

FOTO: instagram printscreen