svet

March 3, 2020 12:00

By

Mimu Karadžića PROGANJALA OVA zadrugarka! Pijana mu pravila SCENE po lokalu!

Dragana Mitar, učesnica rijaliti programa “Zadruga”, navodno je proganjala glumca Mimu Karadžića, u vreme kada je on držao vinariju u Crnoj Gori.

Tonči Huljić i FILHARMONIJA! Mediteranska RAPSODIJA u Beogradu!

Rada Manojlović spremna za UDAJU!? Pevačica otkriva sve o VENČANJU!

Dejan Milićević -23 kg! “Smejao sam se kad me Vidić ‘prekrstio’ u ‘DEBELOG GEPARDA’”!

Dragana Mitar ima svoj cilj, i čini se, uvek ga ostvari!

Dragana je poznata kao neko ko voli da se kreće u krugu poznatih muškaraca i neko ko voli starije i moćne muškarce. Za nju su poznati imali to nešto, ali nisu imali novca, pa je navodno sa njima bila samo radi s*ksa. Mima je navodno u njoj probudio strasti, kakve niko do tada nije uspeo.

– Dragana je mogla da ima koga hoće u to vreme. Bila je baš dobra mačka, nije kao do sada, sada se fucnula, od kako se razvlači u rijalitima sa oženjenima, ne trenira i ne hrani se pravilno. Opustila se i misli da je sa Edom priča večna. Pre pet, šest godina bila je bomba. Boravila je u Crnoj Gori po tri meseca i ceo grad je zevao u nju – priča za Rijaliti sagovornik iz Crne Gore.

https://www.instagram.com/p/B5EQgiXJox-/

– U starom gradu je bila vinarija glumca Mime Karadžića, u koju je Dragana svraćala sa svojim menadžerom. Jednom prilikom, on ju je upoznao sa Mimom i ona je odmah odlepila za njim, govoreći da je osetila neverovatnu strast u dodiru: “Ovaj čovek je čudo. Bože, ja ne znam kako ga ranije nisam videla. Kad mi je dao ruku, osetila sam lavinu u stomaku. Želela sam odmah da ga zaskočim i silujem”, rekla mi je Dragana tada. Ona je od tog dana počela da proganja Mimu – priča izvor dodatka Rijaliti.

https://www.instagram.com/p/B49iMilJOYI/

Navodno, nije bilo noći, a da Dragana nije dolazila u vinariju. Od Dragane čovek nije mogao da živi navodi izvor.

– Mislim da mu se sviđala, ali da nije hteo ništa. Onda je jedne večeri Dragana napravila skandal. Videla je da Mima sedi sa ženskom osobom, pričali su. Poludela je: “Ko je ona k*rava sa njim? Ima da joj napravim kašu od glave, vidi kako je jeftina. Izgleda kao tr*ndža”, ponavljala je ona točeći vino u svoju čašu. Kada je bila pijana, teturajući se je došla do Miminog stola. Počela je da galami i da se unosi u facu devojci. Devojka je bila uplašena, a Mima ju je držao da se ne polomi. Psovala ju je i krenula da je počupa. Tada ju je Mima izveo napolje a meni rekao da zovem taksi – završava izvor za Rijaliti i dodaje da se Dragana posle ovog haosa više nije pojavljivala kod Mime, jer ju je bila sramota.

AUTOR: Svet

FOTO: Instagram printscreen/karadzicmima