svet

May 15, 2020 11:00

By

Nada Topčagić i dalje U STRAHU! Pobegla OD DECE!

Nada Topčagić od početka pandemije boravi u svojoj vikendici na Tari sa suprugom Zlatkom. Kako je otkrila za STAR, sa svojim sinom Mikijem, snajom i unucima se nije videla skoro dva meseca jer se mnogo plaši virusa.

Nada Topčagić: „Pobegla sam sa Zlatkom da bi mi deca ostala živa!“

– Ma ja sam čim je to krenulo sa policijskim časom i zabranom kretanja spakovala kofere i sa mojim Zlatkom došla na Taru. Tu smo sami, nit komšiluka, niti turista, niti žive duše. Zato nam je ovde najbolje i zaštićeni smo maksimalno. Navukli smo namirnica dovoljno da ni u prodavnicu ne moramo da idemo. U stvari, mi zbog godina ni ne smemo u prodavnicu ovu lokalnu, ali ovde volontera nema. Zato se ne bahatimo i ne rasipamo, već pravimo samo onoliko koliko nam treba –  kaže pevačica za STAR i otkriva da najviše pati za porodicom.

PROČITAJTE JOŠ: KUPITE NOVI SCANDAL! EXKLUZIV! Aca Lukas i Ana Korać KRIJU TAJNU IZ NJEGOVOG STANA! Ispovest Markovog oca: Marko je povukao na majku ONA JE PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Ceci UZIMAJU KUĆU! Anastasiju držali NA NIŠANU! Brena IZBACILA SINA iz kuće! Tanju UCENJUJE muž! Igor podneo zahtev za RAZVOD!

– Najžalije mi je što ne viđam decu, ali takav je dogovor kod nas. Najbolje je da se ne viđamo, jer ako ne daj bože neko oboli, možemo svi da se zarazimo. Pa vidite koliko ljudi umire, više ni vesti ne smem da gledam. Ovako smo svako u svom stanu, deca ne idu u školu i ne druže se sa drugarima tako da su zaštićeni. E sad, šta će biti na leto, ne znam ni sama. Da li ćemo i kada ćemo moći u Crnu Goru na more, sve manje polažem nade u taj vid odmora. Zato sve više razmišljam da kuću prodam i skinem sebi jedan teret sa vrata – ispričala je za STAR Nada koja se redovno čuje sa svojim koleginicama. Nažalost, nikoga ne može da pozove u goste kao što je to činila proteklih godina.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR