svet

March 4, 2020 15:00

By

Najveće estradne GRUDI odlaze u “penziju”! Pevačicin muž se PROTIVI operaciji!

Jana više ne može da izdrži bolove u kičmi i smanjuje trudi!

Jana Todorović (45) ide da smanji grudi! Folk pevačica već godinama ima problema sa kičmom zbog velikog poprsja, ali je odlagala intervenciju zbog supruga Ivana.

– Najzad sam naterala muža da me pusti da odem da smanjim grudi. Godinama trpim bolove u kičmi! Nekada me boli i desno rame, a to mi pravi ozbiljne probleme kada pevam – kaže Jana  i nastavlja:

https://www.instagram.com/p/BxFe89Ph2Dt/

– Čim sledeći put osetim bol zbog grudi, trčaću kod doktora da ih smanjim. Kada je zdravlje u pitanju, treba odmah da se reaguje, a ja to dugo zanemarujem.

NOVI STAR! Tajni sporazum JK i Duška: Mora da je podmiri! Darkova svadba se OTKAZUJE, Ana se sveti! LUNA RASTAVLJA Anu i Davida! Bora sahranio živu babu!

“Vuk Kostić mi je neostvarena želja i on to zna!” Starleta šokirala prinanjem uživo u emisiji! Ana Mihajlovski će POBESNETI?!

Đogani KOPIRA Teslu?! Denser razvija strategiju za korona virus – SMEHOTRESNO!

Folkerki je važno da se dobro oseća jer je nedavno pokrenula još jedan biznis.

– Više od 20 godina sam na estradi, a sada sam i gazdarica restorana. U taj posao smo muž i ja uložili veliki novac kako bismo sve opremili po najvišim standardima. Na otvaranju je bilo dosta mojih kolega i svi su oduševljeni. Premorila sam se, danima nisam spavala, ali vredelo je – priča naša sagovornica.

https://www.instagram.com/p/B1RBgZaIyok/

Bez obzira na to što je sada i ugostitelj, Todorovićeva nema nameru da zapostavi ono od čega živi.

– U mom poslu je bakšiš normalna stvar. Ljudi vole dobro da časte na veseljima. Moj kolega Đani i ja smo najtraženiji na estradi kad su slavlja u pitanju. Mi uzimamo najveći bakšiš. Ako me pitate ko zarađuje više od nas dvoje, tu je mrtva trka! Posle svakog veselja Đani i ja volimo da nazdravimo uz neku čašicu žestine. To nam je ritual. Kada zajedno nastupamo, na tezgama napravimo pravi šou – izjavila je Jana za Informer.

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN, INSTAGRAM