svet

February 14, 2020 10:51

By

Oglasila se Miljana Kulić nakon izbacivanja iz Zadruge! “Ovako je najbolje…”

Miljana Kulić izbačena je nakon velikog haosa i sukoba sa Miljkovićem a zatim sa produkcijom.

Miljković i Miljana NAPRAVILI SKANDAL, zadrugari izbezumljeni! (VIDEO)

Šako Polumenta opleo po estradi – “Ološi od pevača, kukavice!” Onda potkačio Karleušu i Daru!

Filip Đukić zbario Ivu?! Sve vreme se UVIJALA oko njega, a onda je došlo do ERUPCIJE STRASTI!

Miljana Kulić pukla pa rešila da digne ruke od svega!

Tokom protekle noći svapšta se izdešavalo. Niko nije mogao ni da nasluti da će Miljana Kulić ponoviti grešku iz predhodne sezone. Samo, ovog puta nikome od učesnika nije razbila glavu, već je razbila kameru. Iako je važila za rijaliti igrača za koga biste rekli da će se pojavljivati u mnogim sezonama, Miljana Kulić je stavila tačku na svoja učešća u rijalitijima.

Nakon što je izbačena iz “Zadruge 3” zbog nedoličnog ponašanja, Miljana Kulić je sa sinom Željkom otišla kući, a potom se i prvi put obratila svojim pratiocima:


– Stigla sam kući, živa i zdrava! Hvala svima na podršci svih ovih meseci… Ovako je najbolje za Željka i mene. Završila sam sa rijalitijem zauvek. Vole vas Miksi i Željko – napisala je Miljana na svom Instagramu.

Sve je počelo naopako!

Da li će zaista prestati sa rijalitijima, ostaje nam da vidimo.

Izgleda da je ova sezona Zadruge Miljani došla glave. Od početka joj ništa nije bilo naklonjeno. Ušla je, ostala trudna, abortirala, raskinula sa Zolom… Sve peh do peha! Sada već bivša učesnica zadruge mora da razmisli o prioritetima. Da li će se konačno Miljana Kulić posvetiti detetu, ili će nastaviti da učestvuje u ovakvom vidu programa?