svet

January 16, 2020 12:26

By

Optuženi za remećenje javnog reda i mira! Cobi i Darko Lazić u strahu od švajcarske policije

Darko Lazić i Slobodan Veljković Cobi dobili su poziv za saslušanje u policiji u Cirihu nakon što je na internetu osvanuo skandalozni snimak na kome se vidi kako uriniraju po pisti i ometaju javni red i mir.

– Policija je dobila snimak na kome se vidi kako Darko i Cobi divljaju po ciriškom aerodromu i uriniraju. Odmah po primanju prijave, policija se zaputila u diskoteku u kojoj su nastupala njih dvojica. Gazda diskoteke je prosledio njihov kontakt i sam ih je nakon toga pozvao kako bi ih obavestio o čemu se radi. Rečeno im je da u roku od osam dana moraju da se odazovu i daju izjavu povodom incidenta koji su napravili na aerodromu – govori izvor blizak reperu i dodaje:

– Cobi sada traži advokata u Cirihu koji je poreklom sa naših prostora da ga angažuje kako bi sa njim otišao na saslušanje. Svestan je šta je uradio i očekuje da neće proći nekažnjeno, pogotovo što je u pitanju Švajcarska, koja je poznata kao najuređenija zemlja, koja ne toleriše anarhiju i bahato ponašanje.

Darko i Cobi u panici su da ne dobiju zabranu ulaska u zemlju u kojoj najviše rade tokom godine. Opšte je poznato da su tezge najplaćenije upravo u Švajcarskoj, pa bi eventualna zabrana ulaska ili oduzimanje radne dozvole znatno uticalo na prihode ova dva pevača.

AUTOR: Svet

FOTO: Svet