svet

February 15, 2020 16:01

By

PAKAO Slavice Ćukteraš! Bivši muž je MALTRETIRAO!

Slavica Ćukteraš trpela torturu zbog svoje karijere

Slavica Ćuktetaš se nakon pet godina medijske ilegale vratila se na scenu sa dve nove pesme, a kao razvedenu žena i samohranu majku u Grandu su je dočekali kao porodica. Znaju da joj nije lako I svi žele da pomognu i nađu se.
Svet u novom broju donosi priču od izvora bliskom pevačici.

https://www.instagram.com/p/B8OhBUigJe9/

– Vlada nije želeo da prihvati njen poziv pevačice. Nije mogao da se pomiri sa tim da njegovu devojku, a posle i ženu na bini gleda ceo klub gleda, a muškarci joj šalju piće I poklone. U početku joj je ta njegova ljubomora prijala kao znak zaljubljenosti, ali otkako su počeli da žive zajedno Slavica se sve više povlačila sa scene – kaže izvor Svet-a i nastavlja:

– Ubrzo je ostala trudna, udala se I posvetila porodici. Kao žena fudbalera po ceo dan je bila sama, okružena strancima I usmerena samo na dete, dok joj muž vredno trenirao dva puta dnevno i gradi sportsku karijeru. Kada je ćerkica napunila tri godine, njih dvoje su se gadno posvađali i tada je pevačica shvatila da su razlike između njih nepomirljive – kaže izvor za Svet i za kraj dodaje:

– Dete je sa njom u Novom Sadu, a pomaže joj majka. Polako se vraća u formu i srećna je.

Milica Todorović ne voli ovaj datum ali mašta o OVAKVOM poklonu od Strugara!

Otkako se Slavica Ćukteraš vratila u Srbiju ona je nerazdvojna sa Milicom Todorović.  Pošto Slavica živi u Novom Sadu, a u Beogradu je često zbog poslovnih obaveza Milica joj se ponudila da može da prespava kod Petra i nje, na šta je pevačica pristala. One se odlično slažu, zajedno izlaze, imaju iste teme za razgovor, u istom su poslu. Iako Slavica neće javno da prizna da joj je teško, borba je teška, treba se vratiti na scenu posle toliko godina pauze, vratiti publiku, zaraditi novac, a pritom gajiti malo dete.

O pravim razlozima zašto je pukao brak Slavice Ćukteraš i u kakvim je odnosima ostala sa bivšim mužem, čitajte u novom broju Sveta koji je u prodaji

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: SVET, INSTAGRAM