svet

June 30, 2019 11:00

By

PAPARAZZO! Pogledajte kako izgleda BESNA I NERVOZNA! Sa kim se svađaš?

Sandra Afrika definitivno nema razloga da bude neraspoložena jer joj je pesma SOS, koju je napisao Rasta, ozbiljan hit na trendingu, ali ona je ipak iz svoje zgrade izjurila besna kao furija držeći telefon u ruci.

„Imala je velike naočare i sa nekim se svađala preko telefonom, bukvalno je vikala na tu osobu. Videlo se da je ljuta iako su joj ogromne naočare skrivale pola lica. Ne znam da li je to bio Volkov, sa kojim se čas svađa čas miri, ali muškarac jeste pošto se čuo grublji glas dok su razmenjivali glasovne poruke. U jednom trentuku Sandra je rekla da dolazi kako bi sve raspravili sada i odmah. Njena veza sa Volkovim baš je burna, raskidali su ekoliko puta i samo on može tako da je izbaci iz takta da bude neraspoložena ceo dan. Inače, Sandra je uvek nasmejana i javlja se svim komšijama. Ona stalno šeta svoju kucu i svi je znaju i vole je“, kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

Nakon što je obnovila vezu sa Vladimirom Volkovim, Sandra je rešila da s njim ode u Crnu Goru. Naime, pevačica i fudbaler i dalje kriju svoju romansu, ali zajedno će letovati i provoditi se na njenoj jahti.

AUTOR: svet

FOTO: Rajko Ristić/Svet