svet

May 16, 2020 12:00

By

Seve mora POD NOŽ! Bolovi su NEIZDRŽIVI!

Severina Kojić već godinama muku muči sa kičmom, a fizioterapija na koju ide, sve manje joj pomažu, pa je operacija sve izvesnija opcija.

Seve je već imala jednu operaciju!

Severina pokušava da izbegne tako radikalnu metodu, užasava se operacije kičme. Zato godinama isporobava sve metode lečenja za koje čuje. Kada su joj se prvi put pojavili bolovi mislila je da je to bezazleno. Svakog bole leđa kad predugo stoji ili sedi, ali to je postalo učestalno, Tada je potražila pomoć najboljih stručnjaka koji su joj rekli da je jedino rešenje operacija – počinje priču za SVET, dobro obavešten izvor.

PROČITAJTE JOŠ: STAR paparaco! TRUDNA Aleks se KRIJE od svih!

PROČITAJTE JOŠ: Lea Kiš za SVET otvorila vrata svoje kuće pune USPOMENA!

PROČITAJTE JOŠ: FASHION POLICE! SUDAR Dragane Mirković i Jovane Joksimović!

–  Njoj to nije odgovaralo, pa je krenula po drugo mišljenje, uverena da skalpel može da se izbegne. Razni fizioterapeuti su joj obećavali poboljšanje, neki i potpuno izlečenje. Sve je probala, gubila vreme, bacala silne pare, ali jednostavno ne može. Nakratko, bol se smanji, ali opet se vrati i to vreme olakšanja sve je kraće. Kažu da su njeni problemi sa kičmom posledica stajanja. Plus ona je ceo život na štiklama. Zatim, skače na bini, igra… I nije jedina koja se bavi tim poslom, a ima problem sa kičmom. Sve vreme ona radi vežbe koje su joj preporučili fizijatri. Pazi na držanje, ali bolovi ne nestaju. Operacija postaje sve izvesnija opcija, ali Seve se jako plaši. Svesna je da postoji opasnost od komplikacija, posledica, pa čak i toga da ostane invalid. Zato i trpi, kad krenu jaki bolovi naguta se lekova ili primi injekciju i očigledno dok ne bude pala u krevet neće pristati da ode pod nož. Naravno, tu je i strah koliko bi trajao oporavak. Koliko ne bi smela da radi i da bude aktivna, jer ipak ona od toga živi. A tek sada ne može sebi priuštiti taj luksuz da mesecima leži – kaže za SVET dobro obavešten izvor.

https://www.instagram.com/p/B8q8c1RBRX_/

SEVE TRAŽILA, PA VRATILA POMOĆ!

Osim što je već prozivaju da saradnicima nije isplatla sve dugove, Severina je zatražila pomoć od države Hrvatske za isplatu minimalca kao preduzetnik. Razlog je što joj  je prihod pao za 20 odsto i ispunila sve uslove za finansijsku pomoć. Ali nakon što je informacija procurela u medije pevačica je tražila opoziv novca. I izjavila kako je pomoć tražena u njeno ime, bez njenog znanja.
Inače, Severina je pre manje od godinu dana bila primorana da ode na operaciju kile. Bolovi su bili neizdrživi, jer se dešava da deo trbušne membrane ili creva proviri kroz slabe tačke trbušnih mišića. No, to je rutinska operacija pod uslovom da se ne desi ukljuštenje creva. Severina se oporavila za dve nedelje i vratila poslu, ali sa kičmom to ne bi išlo tako brzo.

IGOR JOJ OKRENUO LEĐA?

Postoji još jedan razlog zbog kojeg Seve odlaže operaciju – ona se boji da u to vreme neće moći da uzima sina i da će uticaj oca Milana Popovića na dete postati još jači. Seve je u jako lošim odnosima sa Milanom, što je kulminiralo tokom vandrednog stanja kada mesec dana nije videla malog Aleksandra. Sve vreme ona je telefonom zvala Milana, molila, pretila, svađala se… Nakon što se Milan sa sinom vratio u Zagreb i Severina je isto učinila i konačno uzela dete.
– Verujem da će mi njegov otac omogućiti da nadoknadim neviđanje svog osmogodišnjaka proteklih mesec dana i očekujem posredovanje Centra za socijalni rad ako bude potrebno. Iza mene je teških mesec dana bitke za povratak deteta u Hrvatsku – rekla je Severina, ali nije objasnila šta se dešava sa njom i Igorom. On joj na društvenim mrežama nije čestitao rođendan koji je provela sama u Zagrebu, niti joj se pridružio u međuvremenu.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC / SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET