svet

December 19, 2019 16:22

By

SEVERINA PONOVO NAJAVLJUJE SARADNJU S VIBEROM, STIŽU NOVE “MAGIC TOUR” NALEPNICE

Viber i Severina, nakon velikog uspeha prethodne saradnje, kojom je Severina potvrdila svoju titulu kraljice estrade, odlučili su ponovno ujediniti snage povodom njene turneje Magic Tour. Vest da Viber u ponudi nudi unikatnu kolekciju nalepnica sa stihovima i simbolima s potpisom slavne pevačice rezultirala je proteklog maja nezapamćenim brojem preuzimanja, radi čega je svega nekoliko meseci kasnije kolekcija osvežena novim, još šarenijim nalepnicama prepunim stihova njenih novih hitova, na temu “Magic Tour” turneje, koja je trenutno u toku. S preko pola miliona preuzimanja i gotovo 4 miliona razmenjenih nalepnica iz prvog paketa, Severina je postavila lestvicu visoko, ali sada se sprema ponovno oboriti vlastiti rekord.

„Izuzetno mi je drago što se toliko ljudi poistovećivalo s mojim nalepnicama i tekstovima koji su u njima. A ako vam se svidelo prvi paket nalepnica, svideće vam se i drugi, pod nazivom ‘Magic Tour’. Pune su ljubavi i toliko su emotivne – žene će shvatiti zašto“, navela je Severina.

„Ne sumnjamo da će Severina još jednom oboriti rekorde, ovaj put one koje je sama postavila i da će svi oni koji poštuju nju i njen rad uživati u novim nalepnicama, kao i u ekskluzivnim sadržajima u njenom communityju na komunikacijskoj platformi Rakuten Viber“, – rekla je Daniela Ivanova, direktorica poslovnog razvoja tvrtke Rakuten Viber.

Preuzmite besplatno Severinin paket nalepnica: https://vb.me/669d14

Pridružite se Severininom Community-ju na Viberu:https://vb.me/64bbf2

Osim u Hrvatskoj, paket Severininih Viber nalepnica moći će se preuzeti u Bosni, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji. Stickeri predstavljaju i odličan način da pozovete odabranu pratnju na poslednji koncert u sklopu Magic Tour turneje, koji će se održati 21. decembra u Ljubljani i podelite ushićenje za spektakl koji Severina svakim svojim nastupom sprema.

Poznati stihovi iz svima poznatih pjesama, poput „Ante“, „Taxi“, „Moja prijateljice“, „Brad Pitt“, „Popila“, „Od rođendana do rođendana“ te novi hitovi poput prekrasne balade “Rođeno Moje” ili “Losha” kao i brojni drugi hitovi uveseljavaće korisnike koji će se pomoću njih moći izraziti u raznim situacijama. Preuzimanje Severininih Viber nalepnica, vrlo je jednostavno. U Viber aplikaciji u Sticker Store-u nalazi se paket Severininih nalepnica koje će, svakome s kim se dopisujete, izmamiti osmeh i ulepšati dan.

Ova je sradnja samo još jedan od pokazatelja da je Severina sve što radi, radi u korak s vremenom, baš poput i Vibera.

AUTOR: svet

FOTO: svet