svet

April 9, 2019 11:27

By

SKANDAL U JUTARNJEM NA PINKU! Tijana Ajfon ŽESTOKO: Mariću, VI STE PEDOFIL! (VIDEO)

Starleta Tijana Ajfon i psihijatar Jovan Marić bili su jutros gosti Jutarnjeg programa na TV “Pink”, gde je jedna od tema bila elitna prostitucija, a među njima je u jednom trenutku došlo do žestoke svađe u programu uživo.

– Zašto se optužuju te devojke, zašto se ne stavi prvo dokaz – počela je Tijana Ajfon, a Jovan Marić se nadovezao na njenu priču:

– Ja bih pohvalio ovu devojku, jel beše Tijana ili Dijana? – upitao je on.

– Tijana, ne pravite se ludi, znate sve o meni, i na kojoj televiziji sam gostovala, pili smo piće. Ne prekidajte me. Gospodin je bio nekukturan i ispred studija – rekla je starleta.

Svađa je na trenutak utihnula, a zatim je kulminirala kada se povela priča o devojci iz Nigerije, koju je Jovan Marić svojevremeno doveo u Srbiju na studije.

– On mi je ispričao da je doveo neku devojku iz Nigerije da ovde studira, a to nije roditeljski, to je pedofilski. Mene je više život naučio nego ta vaša diploma koju vi imate, ja sam veći psihijatar od vas – povisila je ton starleta.

– Posle ovakvih vaših reči ja ću da zaćutim – kratko je rekao Marić.

– Naravno da ćete da zaćutite – odbrusila je starleta, dok su voditelji Irina Vukotić i Žika Šarenica nemo posmatrali situaciju.

AUTOR: Svet

FOTO: Printscreen