svet

March 19, 2020 18:00

By

IMAM DVE ĆERKE, NIKAD NE BIH NA TO PRISTALA: Slađa Delibašić ŠOKIRALA izjavom o Luni (VIDEO)

Već nekoliko dana pomno pratimo dešavanju u rijalitiju “Zadruga”. Odnos između Anabele, Gagija, Lune i Marka, već nakon prve svađe nije više bila nešto što treba da bude senzacija, materijal za medije i priča kojom ćemo samo “ubijati” vreme u izolaciji.

DOVEO U OPASNOST LJUDE U SRBIJI: Policija HAPSI Luku Jovića ako ga nađe na ulici

Emina Jahović pokazala dom u Turskoj! Raskoš, mermer, koža i G*Z PAPIR na stepeništu?!?

Andrej Atijas bez dlake na jeziku: “Lunu ne prepoznajem, Marko nam se zgadio!” Otkrio detalje iz porodice Đogani!

Slađa iskreno o bivšim članovima porodice!

Posmatrajući njihovo utrkivanje ko će izneti više “prljavog veša” pred milionskim auditorijumom, postavlja se pitanje: Koji je to novac koji je vredan ovakvog načina komunikacije sa članom porodice, koja je po svemu sudeći već godinama unazad disfunkcionalna? Ovo opet ne opravdava nijednog trenutka ono što Anabela i Gagi čine jedno drugom, a najviše svojoj ćerki Luni, koja je i sama u par navrata iz sveg glasa govorila: “OVO VIŠE NIJE ŠOU, OVO VIŠE NIJE RIJALITI, OVO JE MOJ ŽIVOT!” Njen vapaj niko nije čuo.

Da li je ovo način na koji roditelj treba da pomogne sebi i svom detetu? Da li bi još neki roditelj ovako postupio? Porodica Đogani već godinama unazad pruža publici pikanterije iz svog privatnog života: razvodi, pomirenja, svađe…

U principu ništa što se ne dešava i u drugim porodicama koje nisu deo šou-biznisa. Slađa Delibašić, nekada Đogani, svoj brak sa Đoletom okončala je pre dvadesetak godina, ali je svoj odnos sa bivšim suprugom dovela do savršenstva.

View this post on Instagram

#50 🎈🎉 but 30 again

A post shared by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic) on

– Meni Đole kada kaže: “Ti si sjajna žena, hvala što si divno vaspitala našu decu!” Meni to znači više nego milione da mi da – izjavila je Slađa za Idjtv, i otvorila dušu o situaciji koja se dešava članovima porodice kojoj je nekada pripadala.

– Roditelji su tu da podstiču svoju decu, da im daju primer. Gledam šta se dešava s vremena na vreme i najviše mi je žao Lune koja prolazi kroz sve to i što mora da prati prepucavanja svojih roditelja. Majka je tu da gine za svoje dete, a ne da prebacuje svom mužu što nije ništa učinio, što nije ništa pružio, kako i da pruži kada ništa nema! – osvrnula se Slađa u razgovoru i na Anabeline česte prozivke da Gagi godinama nije učestvovao u odgajanju svoje dece.

O svom odnosu sa Anabelom i Gagijem, Slađa je bila kratka i jasna:

– Ja se sa njima ne družim od kako sam se razvela od Đoleta. Tada sam prekinula i kontakt sa njima, posvetila se sebi, svojoj deci koju sam drugačije vaspitavala. Ja svoju decu nikada ne bih pustila u rijaliti, da nemam šta da jedem! Moja ćerka Marinela radi u hotelu, a ubija kako peva, ali ja je nikada nisam forsirala, sama je odlučila šta želi. Otvorila sam im vrtić da rade, da imaju normalan posao, da im ostane, da ne moraju da prolaze kroz grozne stvari i da ne budu deo šoubiznisa.

Ni Slađu nisu zaobišle ponude za ulazak u “Zadrugu”.

– Zvali su me naravno ali zašto bih ja to sebi radila. Mnogo znam verujte mi, šta bih sve iznela, to bi bilo strašno, ali šta će meni to. Živim svoj život, brinem o svojim ćerkama, odgajam svoju unuku, treniram i ne želim da budem deo toga.

Slađa se ponovo osvrće na činjenicu da je najveća žrtva u čitavoj priči Luna.

– Ne mogu da gledam često kako Luna prolazi kroz sve to, mnogo mi je žao nje. Ne mogu da shvatim kako roditelj ne stavi svoje dete kao prioritet. Meni i Đoletu su deca na prvom mestu. Ne možeš onako nešto da priređuješ svom detetu, to si ti nosila u sebi, to je nešto tvoje.

Ovim rečima Slađa je stavila tačku na svoj stav o čitavoj situaciji, kojom je porodica Đogani ponovo skrenula pažnju na sebe kao najintrigantnija.

View this post on Instagram

Sladja Delibasic o LUNI DJOGANI. ŠOK!

A post shared by ⬆⬆🔝Zapratite🔝⬆⬆ (@srbija_showbizz) on

AUTOR: Svet

FOTO: Instagram Printscreen/sladjadelibasic/Youtube Printscreen/Zadruga Official