svet

May 13, 2020 17:00

By

Sloba Radanović MOLITVA! Jelena mu oprostila i ponovo su ZAJEDNO!

Sloba Radanović polako uči sve narodne izreke. Poslednja koju je naučio je, posle svađe sve je slađe. Tako, tvrdi novi SVET, jer ne bi Sloba Radanović bio ovako nasmejan. On očito ne može bez Jelene, pa ju je molio da mu se vrati i da počnu ispočetka.

“Sloba je molio Jelenu da mu se vrati”

– Slobi nije lako sa njom jer je ona žena koja ima decu i zna u svakom trenutku šta želi. Otkako su počeli da žive zajedno, imali su mnogo nesuglasica. Ona to nije htela da trpi. Rekla mu je da ne želi da njena deca slušaju svađe i trpe nervozu. Nakon toga je otišla iz njegovog stana. Sloba je to teško podneo, pa ju je brže-bolje iz besa otpratio sa Instagrama. Posle je pričao ljudima da nisu zajedno i da je njegov privatni život samo njegova stvar – kaže za SVET Slobin prijatelj i dodaje:

– Svi smo znali da ne može bez nje, što se ubrzo i dokazalo. Snimio je novu pesmu “Ako umrem sad” i nije mogao da zamisli da snimi spot, a da Jelena ne bude tu da ga podrži i da poneku sugestiju. Pozvao ju je i zamolio da se više ne inate jer ne može bez nje. Rekao je i da kod svog prijatelja i menadžera Leke u restoranu  snima spot i da bi voleo da je i ona tu. Jelena je onda došla i pomirili su se. Već nekoliko dana su nerazdvojni, a po svemu sudeći, Jelena planira da se vrati u njegov stan –  završava Slobin prijatelj priču za SVET.

AUTOR: NIKOLINA BEŠOVIĆ / SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET