svet

March 27, 2020 11:00

By

Sloba zatražio ZAŠTITU POLICIJE? Na meti je PROGONITELJA!

Sloba se svađao sa Jelenom, ali to nije povezano sa odlaskom u policiju!

Sloba Radanović ovih dana prolazi kroz teške trenutke. Prvo se pojavila vest da se u samom centru grada navodno posvađao sa svojom partnerkom Jelenom Đuričanin. Pevač je zaustavio automobil na uglu Palmotićeve i Hilandarske, a kako navodi izvor Republike.rs sa lica mesta njih dvoje su se prepirali pored automobila. Dok je Jelena ostala u automobilu, Sloba je izleteo iz kola vidno iznerviran. Njihova drugarica je sve vreme pokušavala da smiri situaciju.
Sloba je navukao kapuljaču kako ga ljudi ne bi prepoznali i nakratko se udaljio od vozila. Ubrzo se vratio, seo u automobil i oni su se odvezli u nepoznatom pravcu.

NAPADNUTA SUPRUGA Zdravka Čolića! Isečena po licu – Incident izazvala ONA!

Jelena Karleuša tajno snimila Duška pa podelila video sa fanovima – Ona na krevetu, a on na podu! Gori Instagram!

HAOS u najavi! Maja Berović otkriva zašto je PLJUJU Karleuša i Kija!

Potom je Sloba na svom Instagram profilu podelio fotografiju, čiji sadržaj je rastužio njegove pratioce. Sloba je sa svojim pratiocima podelio srceparajući citat u kojem pominje one koji su ga ostavili i uzeli mu sve, a on im je davao i ima i dalje da da, dok oni gube uplakani odlazeći. Mnogi su ovo shvatili kao raskid veze, te da ga je Jelena ostavila. Ipak, istina je drugačija.

Ekipa “Paparaco lova” uhvatila je Slobu Radanovića kako sa Jelenom Đuričanin ulazi u policijsku stanicu. U pitanju je stanica u koju se dolazi na informativne razgovore za teža krivična dela, a nikome nije jasno zašto je Sloba tu. Pevač se u zgradi zadržao oko 40 minuta, a kako se navodi prema njemu je izvršeno krivično delo.
– Da, bio sam u policiji jer je prema meni izvršeno krivično delo. Dao sam izjavu, ne mogu reći o čemu se konkretno radi jer je stvar delikatna i istraga je u toku. Ali mogu vam reći da ću od sada sve svoje probleme rešavati putem nadležnih organa. Pa će, između ostalog, čim prođe vanredno stanje, moja advokatica podneti krivičnu prijavu protiv više N. N. lica, tužilaštvu za visoko tehnološki kriminal, zbog uznemiravanja i proganjanja na intenetu – objasnio je Sloba za Srpski Telegraf.
Da li se u ovom slučaju radi o zaljubljenoj obožavateljki koja proganja Slobu, ili se radi o nečem ozbiljnijem, uskoro ćemo saznati.

AUTOR: SVET

FOTO: PRINTSCREEN