svet

May 12, 2019 20:00

By

SPONZOR ANE KORAĆ za novi broj SVETA: Dugo mi je davala za džabe, onda je odjednom tražila 1000 evra za noć! Plaćao sam joj operacije!


Filip Mijatov, bivši dečko Ane Korać, dobio je poziv za učešće u rijalitiju Zadruga, ali još nije odlučio da li će prihvatiti.

„Ne planiram da dolazim u Srbiju, super mi je u Londonu, ali voleo bih da se sretnem sa Anom oči u oči pred kamerama i da vidim kako će reagovati pošto se predstavlja kao poštena, fina i dobra, a daleko je od toga“, kaže Mijatov, inače IT stručnjak koji radi i živi u Egleskoj, i dodaje: „S njom sam bio u kombinaciji koja je dugo trajala, a onda je ona odjednom krenula da tvrdi pazar nekih sedam dana. Rekla je da neće više da ima seks sa mnom jer joj treba novac i tražila je da joj platim 1.000 evra. Tako je sve krenulo. Posle sam joj plaćao operacije u Turskoj, dao sam 4.700 evra plus putni proškovi, odeća, stan, sve… Preko firme London klining sistem plaćao sam njene usluge i slao joj novac preko Vestern juniona. Ana me je lagala da hoće sa mnom decu, a onda sam je uhvatio da pije pilule za dan posle. Pričala mi je da hoće sina da mi rodi jer sam ja imućan i njenom detetu ništa ne bi nedostajalo. Mnogo sam se razočarao u nju kada sam shvatio da nema s kim sve nije spavala. Nije imala makroa, sama sebi je bila makro. Tražila mi je sve i svašta. Čak je predlagala da snimamo filmove za odrasle, što ja nisam hteo jer mi to ne treba. Ali imali smo dosta naših snimaka, kasnije sam to obrisao, nisam hteo da ih zloupotrebim.“

NOVČANE TRANSAKCIJE I OSTALE DOKAZE KOJE JE FILIP MIJATOV USTUPIO SVETU POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU KOJE JE U PRODAJI NA SVIM KIOSCIMA!

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-novi-svet-brenina-teska-bolest-se-vratila-mora-na-hitnu-operaciju-miki-ne-moze-da-hoda-sloba-koga-boli-kuc-za-lunu-petrucijeva-i-davidova-kolumna

AUTOR: svet

FOTO: svet