svet

May 25, 2020 14:13

By

STAR donosi! Karleušin SPEKTAKL za 100.000 ljudi: Helikopter, motori i vreli kostimi! (FOTO + VIDEO)

Kao što je i obećala, Jelena Karleuša ponovo je pomerila granice svojim lajv koncertom na Youbox aplikaciji koji je sinoć uživo gledalo preko 100.000 ljudi.

JK ZAPOČELA PESMOM “UPRAVO OSTAVLJENA”!

JK je sletela helikopterom sa njenim inicijalima, a onda je izašla na heliodrom i nastup započela pesmom “Upravo ostavljena”. Pop zvezda je nastavila da ređa svoje najveće hitove, a imala je i specijalne goste!

https://www.instagram.com/p/CAlQIuzpyK9/

Prvo joj se pridružila gruba Hurricane s kojom je otpevala njihovu nesuđenu evrovizijsku pesmu, a onda su zajedno izvele i njen hit “Baš je dobro biti ja”.

Posle promene kostima na sceni joj se pridružila i Milica Pavlović pa su u duetu izvele Sexy Senoritu u stilu svetskih zvezda!

https://www.instagram.com/p/CAlWWXcpi4j/

Tokom sat vremena spektakularnom nastupa JK je promenila četiri kostima, plesala je na motoru i izvodila zahtevne koreografije sa plesačima, pa se s punim pravom može reći da je opet postavila nova pravila u modernom šou-biznisu.

Tim pre što je ceo koncert bio besplatan i što su mogli da uživaju svi koji je vole, ali i oni koji su želeli da vide kako produkcijski izgleda muzičko-scenski spektakl jedne od najvećih zvezda sa Balkana.

AUTOR: STAR

FOTO: YOUBOX I INSTAGRAM