svet

February 20, 2020 13:00

By

Stefanove PORUKE Luni! Od ONE NOĆI ne prestajem da mislim na tebe…

Pre nego što je ušao u Zadrugu pored Kristine Kije Kockar sa kojom je izlazio i bio veoma blizak Stefan Karić je u svoju luksuznu kuću na Zvezdari dovodio i Lunu, a prema tvrdnjama izvora magazina Svet, ona mu se jako dopadala.

Teodora Džehverović pokazala NOVOG DEČKA?! Nećete verovati ko je u pitanju! (FOTO)

Darkov P*RNIĆ na prodaju?!? Marina ODLEPILA!

Misteriozni košarkaš je obasipa poklonima! Kaća Grujić se udaje? Rešila da otkrije sve!

Stefan je poželeo baš Lunu!

Stefan se nikada nije nešto preterano bavio rijalitijem, više je njegov otac Osman to pratio i gledao. U početku im je bila Kija favorit, ali u drugoj sezoni Zadruge su ipak bili na Luninoj strani. Pošto ju je Osman na svim društvenim mrežama tokom te Zadruge javno podržavao, kada je pobedila i izašla, Luna je poželela da ga upozna. Prihvatila je poziv da bude njihov gost na večeri, tako se Stefan i upoznao sa njom. Bila mu je odmah simpatična, a pošto ona nije bila zainteresovana za njega još više je želeo da je osvoji. Stefan od raskida sa Dijanom nikako nije mogao da dođe sebi, pa je išao od jedne do druge devojke, stalno je izlazio, nije ga držalo mesto.

Izvor blizak Kariću za magazin Svet objašnjava celu situaciju:

– Pošto mu je Luna delovala veoma povređeno zbog svega što je prošla sa Slobom, a onda i sa Markom koji je ostavio usred finalne večeri, želeo je da se zbliže. Nakon te večere u njegovoj kući nekoliko puta joj je slao poruke, zvao je da izađu, govorio joj kako je lepa i dobra, nagovarao da odu na piće i u bioskop.

Ova fotografija svedoči o istinitosti priče.

 

– Luna je sve u početku izbegavala, ali su se posle zbližili i postali dobri prijatelji. Ona mu je mnogo pomogla razgovorima kada bi ga uhvatila kriza zbog pokojne misice. Padao je u mračna raspoloženja, išao na psihoterapiju, a Luna je umela satima da ga sluša i teši. Poveravo joj je svoje misli i osećanja i ona ga je razumela i savetovala. Na neki način mu je dala snagu da se izvuče iz tog ponora jer je i sama prošla kroz pakao i umela je da mu kaže pravu reč. I njegov otac Osman joj je zahvalan zbog toga i ona je uvek dobrodošla u njihov dom. Luna i Stefan o ovome nisu pričali što je i logično pa su mnogi zato bili uvereni da se među njima dešava ko zna šta. Možda se ona Stefanu sviđa, ali iznad svega on je poštuje i zahvalan joj je. Marko ništa od ovoga ne zna, ali neće mu biti pravo ako čuje da su noći i noći proveli u razgovoru i suzama. Ko zna šta će pomisliti da su još radili, ionako se svašta priča –  kaže za magazin Svet izvor blizak Kariću.

AUTOR: Svet

FOTO: Privatna arhiva