svet

June 1, 2020 10:00

By

SVET otkriva! Andreana Čekić ŠUTNULA verenika!

Andreana Čekić raskinula je veridbu sa Markom Miloševićem i to, kako saznajemo, zbog njegovog neverstva.

PRVO JE SUMNJALA, A ONDA JE NAŠLA PREPISKU KOJA JE UVERILA U PREVARU!

Novi SVET donosi priču pevačicinog prijatelja, po kojoj je Andreana neko  vreme sumnjala da Marko ima devojku. Onda su te sumnje pojačane porukama koje je pronašla u njegovom telefonu. Iz te prepiske sa nepoznatom devojkom, jasno se vidi da su Marko i ona bliski. U prvi mah, ni sama nije želela da veruje svojim očima i zdravom razumu,
Čekićeva je svog izabranika pritisla pitanjima, ali je on ostao pri stavu da mu je dotična devojka samo drugarica. Andreana je ipak bila veoma ljuta i raskinula sa njim, bez obzira što ju je Marko prošle godine, na proslavi njenog 35. rođendana zaprosio. Kako je ispričala drugu, ne želi da se venča, a da sto posto nije sigurna da je taj neko sa njom zato što je voli, a ne iz koristi.

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! KONAČNO: KARLEUŠA OTKRILA SVE POSLE PRIČA O RAZVODU! KAKO JE LUNA OSTALA BEZ SVADBE I GASTOZOVE BEBE! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Brena i Boba! ZAVIRITE u luksuznu karingtonku od 2 MILIONA evra!

PROČITAJTE JOŠ: Emina dobila ZABRANU! Mustafa joj ne da DA MRDNE!

Andreana Čekić i Marko Milošević su krajem prošle godine podigli prašinu u javnosti kada su saopštili da su se verili, iako su oboje zvanično i dalje u braku sa prethodnim partnerima, a kasnije i skandalom koji se desio tokom pevačicine turneje u Americi!
Naime, Marko i Andreana su se navodno posvađali oko novca, a Marko je tom prilikom pod dejstvom alkohola pljunuo pevačicu i pocepao joj majicu. Iako se činilo da par tada nije raskinuo, Andreana je tada obrisala sa Instagrama sve zajedničke fotografije, i po povratku u Srbiju rekla da ne želi da priča o njemu.
Ipak, pomirili su se, a pevačica je sada ponosno saopštila da je Marko razveden.
Marko od oktobra više nije oženjen, a ja još uvek čekam ročište, pa da i to rešimo konačno – rekla je ona tada Informeru.

AUTOR: IVAN GAJIĆ / SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET