svet

May 18, 2020 16:00

By

Tanja Savić OTKAZALA stan! PRESELILA se u Radince!

Tanja Savić nema pojma kada će i da li će joj muž Dušan vratiti sinove iz Australije u Srbiju. Kako STAR saznaje, Tanja Savić je otkazala stan koji je rentala u Beogradu i preselila se kod roditelja u Selo Radinac. Em je utučena, em nema razloga da baca silne pare na kiriju kad je sama i očajna!

TANJA POJMA NEMA DA LI ĆE JOJ DUŠAN VRATITI SINOVE

– Tanja se seli iz Beograda u Radinac kod svojih. Brat i sestra joj pomažu da sve stvari preseli i raduju se što će Tanja živeti sa njima. Kako još uvek nema naznake o nastupima, pevačici se više isplati da bude kod njih. Tamo su i deca njenog brata, pa joj je mnogo lakše kada je sa njima, u Beogradu bi joj bilo pakleno da sedi sama, stalno bi razmišljala o deci, ovako joj porodica skreće misli bar malo – priča za STAR izvor blizak pevačici i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Konačni obračun svekrve i snajke: Dijana: NE SLAŽEM SE SA JELENOM! Nole: ZATVARAO SAM SE U SOBU I PLAKAO! Šok intervju Đogani: KO JE TA RADA MANOJLOVIĆ I ČEMU SLUŽI?! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: RADA Manojlović pravi BEBU? STAR intervju: “Haris će biti SUPER TATA!”

PROČITAJTE JOŠ: Lea Kiš za SVET otvorila vrata svoje kuće pune USPOMENA!

– Tanji deca mnogo fale i baš je utučena zbog cele situacije, pa se sestra Biljana ne odvaja od nje. Svi se nadaju da će Tanji biti lakše sa porodicom, van Beograda, ionako su je željni jer najmanje ima vremena za njih zbog obaveza i nastupa.

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR