svet

February 14, 2019 17:52

By

TO JE NJENA RUŽNA PROŠLOST: Ovako Marko Miljković reaguje kada Luna priča o Slobi Radanoviću (VIDEO)


Luna Đogani ponovo je srećna i zaljubljena! Posle ljubavnog brodoloma koji je doživela u prvoj sezoni “Zadruge”, u drugoj, aktuelnoj sezoni zaljubila se u Marka Miljkovića i sa njim otpočela vezu u koju polaže velike nade.

“Naša ljubav je tek počela i mogu da kažem da je sve čvršća i čvršća. Jednostavna je, mnogo se razlikuje od drugih ljubavi u kući. Mi imamo neka naša pravila, mi uživamo tako i sve dok je tako bićemo srećni i zaljubljeni”, objasnila je Luna.

Kao u svakoj vezi, i u njihovoj povremeno dolazi do sitnih čarki.

“To je uglavnom kada je neko neraspoložen – ili sam ja neraspoložena, ili on, pa se tu pokačimo:”Šta ti je, šta ti je?”, ali nikakav ozbiljan problem nemamo u našoj vezi”, objasnila je modna blogerka u emisiji “Premijera”.

Njen dečko Marko Miljković priznao je da on nema nameru da menja Lunu, već da želi da je svojim savetima usmerava i savetuje, a onda je priznao kako reaguje kada Đoganijeva pomene svog bivšeg dečka, popularnog pevača Slobu Radanovića.

“Mogu vam reći da je ona to na minimum svela, baš ga retko pominje. Neke situacije su neminovne, da ga pomene, i uopšte mi ne pada teško. Znam da je to njena ružna prošlost. Kad mora da ga pomene, neka ga pomene, ali pričali smo o tome da nam to ne treba u životu”, objasnio je Miljković u “Premijeri”.

AUTOR: svet

FOTO: printscreen