svet

March 6, 2020 13:00

By

Vesna Zmijanac othranila dete iz Zvečanske?! Otkrivena tajna koju je pevačica krila decenijama!

Pevačica Vesna Zmijanac navodno duži niz godina krije da je othranila jednu devojčicu koju su napustili roditelji. Navodno je pevačica imala dva spontana pobačaja u sedmom mesecu trudnoće, i onda je utehu našla u Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj.

Prema rečima žene koja je sredinom osamdesetih radila u toj ustanovi, Vesna je skoro svakodnevno dolazila u posetu mališanima, donosila im garderobu i slatkiše, a posebno mesto u njenom srcu zauzela je jedna devojčica.

NOVI SVET OTKRIVA! ZBOG KORONA VIRUSA SAŠA POPOVIĆ U KARANTINU! LUNA SVE PRIZNALA MARKU! DUŠKO REŠIO DA STAVI TAČKU NA SVE! KARLEUŠA: “VRANJEŠ ME JE TAJNO SNIMAO!” ZABRINUTI ZBOG ANE, RASTA JOJ OČITAO BUKVICU! EVO ŠTA BOGDANA RADI SVAKI DAN!

Ceca i Karleuša se DOGOVORILE?!? Slažu se oko jedne stvari koja KOŠTA 8.000 evra! Minimum!

Rada na udaru KORONA VIRUSA! Posao trpi, PANIKA je hvata!

Posle izvesnog vremena, Vesna Zmijanac je navodno dobila dozvolu da odvede devojčicu sa sobom kući. Prema pisanju lista Kurir, pevačica je provodila dosta vremena sa devojčicom i dete je bilo presrećno sa njom. Vesna je znala često da je odvede i na izlete, finansirala je sve što je bilo potrebno, a u jednom trenutku je poželela i da je usvoji. Međutim, početkom 1989. Vesna je, na svoju veliku sreću, ponovo ostala u drugom stanju, a pošto je trudnoća bila visokorizična, do procedure nije došlo.

Navodno je Vesna morala tada da se odvoji od devojčice jer je održavala trudnoću u bolnici u Zagrebu, ali joj je i dalje pomagala. Slala joj je svake nedelje pakete sa slatkišima igračkama i garderobom. Održavale su kontakt putem pisma, kada je devojčica u školi naučila da piše. Njihov kontakt se nastavio i nakon što je Vesna rpodila ćerku Nikoliju. Pomagala je devojčici tokom školovanja, plaćala joj udžbenike i davala joj novac za rekreativnu nastavu.

Njih dve su i dalje u kontaktu, što je potvrdila i pevačica:

– O tome nikada nisam pričala, ne volim da pravim pompu oko toga. Mnogima sam pomagala, naročito deci kojoj je bilo teško. Jeste, istina je da sam se vezala za jednu devojčicu, čujemo se i dalje ponekad. Neka od te dece su me zaboravila, neka nisu. Mnogi od njih me se i danas sete, čestitaju mi rođendan, jave se. Eto, samo to mogu da vam kažem i ništa više – izjavila je pevačica za Kurir

AUTOR: Svet

FOTO: Rajko Ristić