svet

February 24, 2020 20:00

By

Vlado Georgijev zaboravio na ALKOHOL- Jer, porodica pre svega!

Vlado Georgijev je prve javne nastupe imao sa samo 12 godina, na terasama hercegnovskih hotela. Malo ko je tada mogao i da pretpostavi da će jednog dana postati velika pop zvezda.

Kupite SCANDAL! Karleuša o ovome ne zna ništa, Duško krije istinu: PROPALE IM PARE U KINI! Lazić u Beogradu MARINU ŠUTNUO NA SELO! LUNU JURI MAFIJA Marko uzeo pare u njeno ime! (VIDEO)

Nikad se ne zna! Šta Slavica Ćukteraš kaže o UDVARANJU Žike Jakšića!

Bane Mojićević ostavio publiku bez teksta! Ponovo “skinuo” Merlina!

Vlado Georgijev uživa u ulozi oca!

Tokom tri decenije karijere napisao je i otpevao brojne hitove, pa iako je od poslednjeg albuma “Daljina” prošlo punih šest godina, sa novim ne žuri. Kada ne stvara, Vlado Georgiev slobodno vreme provodi sa porodicom. Iako formalno nisu u braku, izabranicu Milicu Samardžiju naziva suprugom. Zajedno uživaju u odgajanju ćerki, troipogodišnje Sofije i dvogodišnje Elene.

Ljubav sa deceniju i po mlađom partnerkom, tada studentkinjom Pravnog fakulteta u Beogradu, desila mu se na snimanju spota za pesmu “Iskreno”. Upravo ta reč najbolje opisuje redove koji slede u kojima  je popularni Barba otkrio nežnu stranu čoveka čvrstog stava i “oštrog” jezika.

Čini se da ga je uloga oca i te kako omekšala, te je rešio da sasvim promeni stil života, kako bi mogao da bude pravi uzor svojim ćerkicama.

– Ima mnogo odricanja, ali i puno ljubavi zauzvrat. Promeni se život i životni stil. Neke stvari nestaju, a pojavljuju se neke nove. Ipak sam još suviše mlad roditelj da bih pametovao na tu temu. – izjavio je Vlado za magazin Hello.

Kada sagleda vreme od trenutka kada je postao otac, priznaje da dosta stvari nije primećivao do tog trenutka.

– Ta dečja iskrenost i nevinost zaista su najveći dar i blagoslov u kome sada kao roditelji uživamo. Formiranje karaktera i ličnosti na dnevnom nivou je nešto fascinantno. Gledate u sutrašnje ljude. To ne vidite dok nisu vaša deca. Neke stvari nikada nisam primećivao dok nisam postao otac.

Opšte je poznato da su ćerke mezimice očeva. Vlado za magazin Hello priznaje da devojčicama ne zna da kaže “ne”!

– Naravno da ne uspevam da im kažem “NE”. (smeh) Odavno i ne pokušavam.

A na pitanje kako izgleda živeti okružen energijom tri dame, odgovara:

– Lepo. Ali, nije lako. Blaga i neagresivna okupacija muškog bića, svakako. (osmeh)

Georgijev ističe da nikada ne manipuliše i ne igra na kartu šarma kada se nađe u nemilosti izabranice.

– Ne manipulišem, tu osobinu mrzim kod ljudi. Ako sam kriv, sagledam situaciju i činim ono što mislim da je najispravnije i najpametnije. Ako treba podići belu zastavicu – dižem.

Milica i Vlado i dalje smatraju da je papir u braku nepotreban i prevaziđen!

– Oboje imamo isti stav po pitanju institucije građanskog braka – nepotrebno, suvišno, prevaziđeno. To nikome nije popravilo život. Bitno je kako živimo, šta radimo i kako branimo našu porodicu. Nije lako. Ali, matičar… Nikako. (smeh)

Sve svoje poroke ostavio je u prošlosti!

Otkako je postao otac, čini se da se Georgiev unormalio. Unos alkohola je sveo na minimun, uozbiljio se te, kako je rekao, promenio život iz korena.

-Naravno da sam se dozvao otkako sam postao otac jer sad sam ja neko ko mora da brine kao roditelj. Bilo je vreme da postanem neko ko je odgovaran i neko kome svoji prioriteti nisu više na prvom mestu. Neću više da pijem jer želim da moja deca od mene pokupe samo dobre osobine – rekao je tada Vlado.

Mnogi bi rekli da je Vlado konačno ušao u mirnu fazu, kada sve svoje vreme posvećuje isključivo porodici.

To ranije nije bilo karakteristično za njega.

Neretko su se mogli čuti komentari da preteruje sa alkoholom i momačkim životom.

Čini se da je Vlado poslednji put imao žestoki okršaj sa alkoholom kada mu se rodila prva ćerka, što je tada i sam priznao.

– Od jučerašnjeg dana najbolje se sjećam crne rupe – napisao je Vlado, čime je jasno stavio do znanja koliko je popio i u kojim količinama se slavilo.

Sve je to sada ostalo u njegovoj veseloj prošlosti. Sada Vlado ima druge prioritete od kojih ne odustaje i na tome mu se mora čestitati.

Jer, porodica pre svega!

AUTOR: Svet

FOTO: Prinscreen