svet

July 22, 2019 15:30

By

Zadruga 3 će biti NAJBURNIJA dosad! Pogledajte KOMPLETAN spisak učesnika Zadruge 3! Od TRANSVESTITA do KRIMINALACA!


Nakon što se završila “Zadruga 2”, javnost spekuliše o budućim učesnicima “Zadruge 3”, koja sa emitovanjem kreće od septembra ove godine na TV Pink.

Nedavno se pojavila vest u medijima da će Vladimir Tomović, bivši diskvalifikovani učesnik “Zadruge”, ući u treću sezonu rijalitija, o čemu je i on pisao na svom profilu na Instagramu.

Naime, Crnogorac je naveo da je spreman, ali ostaje da vidimo da li ćemo ga videti u rijalitiju. Takođe, Marko Marković, Stanijin partner je trenutno u pregovorima za ulazak.

Filip Đukić je definitivno jedan od učesnika, a iz pouzdanih izvora se saznaje da je njegov honorar 3.000 evra mesečno. On je poznat po vezama sa Ružicom Veljković u “Parovima” i Marijom Anom Smiljanić na “Farmi” i u “Zadruzi, “ali i po se*s aferi sa Kijom Kockar.

U “Zadrugu 3” trebao bi da uđe jedan od najvećih zavodnika – Stefan Karić. On je ujedno i navnodni bivši dečko Kije Kockar.  Zoki Šumadinac takođe je jedan od sigurnih učesnika ovog rijalitija. On je postao poznat po hit pesmi “Autotjun”, sa kojom je pokorio estradu i postao faca broj jedan.

Pored njega, treću sezonu popularnog rijalitija ulazi i kontroverzna pevačica Nataša Maza, koja je pre nekoliko godina promenila pol i od muškarca postala žena.

Takođe, bivša učesnica rijalitija “Parovi” Irma Sejranić već ima profil”Irma Zadruga 3″ na društvenoj mreži Instagram. Ona je u “Parovima” učestvovala nekoliko puta.

Ćerka pokojnog pevača Mikija Jevremovića, Jelena , sudski se razvela od supruga Predraga Nedeljkovića. Ona je pre nekoliko dana viđena u zgradi televizije “Pink” na Dedinju, gde je bila na razgovoru za učešće u “Zadruzi 3”.

Baka Prase, ili Bogdan Ilić, kako je pravo ime 22-godišnje internet zvezde, pre nekoliko dana bio je na razgovoru s direktorom Željkom Mitrovićem zbog dogovora za ulazak u rijaliti na jesen.

Pevač Bojan Tomović (37) biće jedna od glavnih zvezda “Zadruge 3” koja počinje već početkom septembra. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, čuveni Blagoj Georgijev, u pregovorima je sa produkcijom rijalitija “Zadruga 3”.

Nekadašnja modelsica Ivana Stamenković Sindi se s dečkom pojavila na žurki u Šimanovcima i odmah su krenule spekulacije da će nekadašnja pevačica biti jedna od učesnica nove sezone, koja startuje u septembru.

Inicijali naše poznate glumice su se nedavno pojavili na spisku Mihaila Maksimovića, dama koje se bave elitnom prostitucijom, a od septembra će se ona naći u Zadruzi 3.

Spekuliše se o tome da će se ovim učesnimica pridružiti Milikica, prva komšinica Ane Korać, Karađorđe Subotić, Dara Bubamara, Vladimir Adžić, brat Dare Bubamare, Gabrijela Pejčev, Katarina Živković, ali i već dobro poznata rijaliti-zvezda, Miljana Kulić.

Nadežda Biljić progovorila o Mikiju Đuričiću, ali i o ulasku u Zadrugu 3!

AUTOR: svet

FOTO: svet