svet

July 19, 2019 17:10

By

ZAREĐAM PO NEKOLIKO NOĆI U PROVODU: Sara Jo progovorila o LUDOM NOĆNOM ŽIVOTU!

Beograd 17.07.2019 Sara Jovanovic, Sara Jo, Freestyiler, Fristajler, Ras foto Goran Srdanov

Sara Jo  uvek se potrudi da njen nastup izgleda kao na svetskim scenama, a tako je bilo i ovog puta. Istovremeno i peva i igra, pa nas je zanimalo odakle joj energije za sve to.
– Ako je publika dobra i ako mi daju energiju, u stanju sam da se popnem na luster. Lustera nije bilo, ali bile su šipke pa sam pokušavala da doprem do njih. Ja hranim dušu sa ovakvim nastupima – iskrena je bila pevačica nakon nastupa na “Fristajleru.

Beograd 17.07.2019 Sara Jovanovic, Sara Jo, Freestyiler, Fristajler, Ras foto Goran Srdanov

Sara uvek ima zahtevne plesne pokrete na sceni, a otkiva koliko se uplašila kada je pala na bini.
– Pre nekoliko godina na festivalu u Knjaževcu, bog me je pogledao. Na bini su oko nas bili kablovi, ja sam se okliznula i samo što nisam pala na leđa. Ali, nisam. Samo sam sela na kraj bine i dočekala se, a publika je ispratila moje klizanje. Pravila sam se da je to bio deo moje koreografije i da je sve bilo planirano, a u sebi sam se zahvalila bogu što sam živa. Ruke su tu, noge su tu, leđa su tu. 
Kako pevači nemaju često vremena za noćne izlaske zbog obimnih nastupa, Sara kaže da pronalazi vremena da se provede sa prijateljima.

Beograd 17.07.2019 Sara Jovanovic, Sara Jo, Freestyiler, Fristajler, Ras foto Goran Srdanov

– Kako kad, kad je neka gužva u mom svakodnevnom rasporedu, onda ne izlazim. A kada je opušteniji period, naravno volim da izlađem sa društvom. Desi se i da zaređamo nekoliko noći. Mladost ludost, sve se može. Balansiram.
Pevačica u novoj pesmi “Mili mili” peva “u gradu našu ljubav mi smo krili” te smo je pitali šta to ona krije:
– Ja nikada ne krijem ljubav. Ne krijem ništa. Nema šta da se krije.
Pevačicin novi singl odlično prolazi kod publike, a spekulisalo se da je pesmu posvetila reperu Miliju sa kojim ju je javnost povezivala.
– Videla sam te komentare koji uglavnom idu u pogrešnom pravcu. Pesma je nastala još prošle godine, kada se stvarala i pesma „Bez sna“ i nastala je sasvim spontano. Mislim da je apsolutno nebitno da li je nekome posvećena, već je bitno da ima dobru energiju i da pokreće ljude, iako je chill pesma napravljena za moju dušu.

AUTOR: SVET

FOTO: Goran Srdanov