Naslednica Cece Ražnatović
Svet

October 17, 2023 09:00

By

Život je dobro i zlo, žrtva i davanje: Olivera Gudelj konačno shvatila da ja Tasa savršena ŽENA za Nemanju (foto)

Veza Olivere Gudelj i snaje Tase iz dana u dan sve se više komentariše

Zbog nedostatka porodičnih slika mnogi žive u ubeđenju da među Anastasijom Ražnatović i Oliverom Gudelj mnogo toga ne štima. Veza Olivere Gudelj i snaje Tase ipak ima posebnu notu koju, čini seamo one mogu da razumeju. Relacija je takva da mnogi misle da je među njima žestoko rasulo.

Veza Olivere Gudelj i snaje Tase

Instagram

Iako nikad ni sa jedne strane nije stigla ni potvrda ni dematni, govorkanja su sve jača.

Pročitajte Intimna ceremonija za koju ni roditelji nisu znali – Anastasija i Gudelj blistaju, oko njih svedoci njihove ljubavi FOTO

Cecina naslednica aktivna je na Instagramu što je dokaz da se potpuno oporavila od gubitka bebe. Postavlja slike, snimke i video klipove a jedna objava posebno je privukla pažnju.

Veza Olivere Gudelj i snaje Tase

Instagram

Osim toga što je pre nekoliko meseci objavila porodični kutak s fotografijama na kojima je i ona, Tasa je podelila i jedan post o 10 pravila koji jasno ukazuju da u životu činite dobra dela:

Ona glase ovako:

Imate nekog ko vas voli

Jeli ste danas 

Imate krov nad glavom

Imate ciljeve

Čistu vodu

Pročitajte Nemanja Gudelj je nekada bio lepotan, a ona mu je bila najveća ljubav – Stara fotografija sve govori

Porodicu 

Sposobni ste da vežbate 

Zdravi ste

Imate posao 

Probudili ste se ovog jutra

Veza Olivere Gudelj i snaje Tase

Instagram

Jasno je da je Tasa ovim načelima u potpunosti opisala svoj život i porodicu, međutim, Cecina naslednica žarko želi da sve ovo ostvari i sa Nemanjom. Da li će uspeti zbog sverkve, pitanje je, budući da se Olivera povodom Nemanjine svadbe sa Anastasijom nije oglasila sve do danas.

Pročitajte Bilo je pitanje trenutka kada će priznati – Anastasijin odlazak je Cecina rak raka, evo koga krivi za gubitak

Posebno zbog toga jer Olivera Gudelj neguje zatvoren porodični krug.

Veza Olivere Gudelj i snaje Tase

Instagram

Podsećanja radi, već mesecima se spekuliše o tome da su se fudbaler Nemanja Gudelj i pevačica Anastasija Ražnatović venčali u tajnosti, te da to ne žele da podele sa javnošću. Međutim, pre nekoliko nedelja su na njihovim Insatgram profilima osvanule fotografije koje svedoče da se popularni par tek sad zakleo na ljubav i vernost.

Novije vesti oko veselja koje će se uskoro desiti na dve adrese pročitajte OVDE. 

Anastasija je za kumu izabrala drugaricu iz detinjstva, glumicu Taru Milutinović, dok je Gudelju kumovao takođe drug iz detinjstva. Na intimnoj ceremoniji bilo je oko desetak ljudi.

Veza Olivere Gudelj i snaje Tase

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram