svet

30 Oktobra, 2015 20:30

Vidovita Zorka : Videla sam smrt svog sina, kao i nesreću Milje Vujanović!

vidovita-zorka2

Zorka Pucar, poznatija kao vidovita Zorka, otkrila je da je predvidela smrt svog sina, koji je poginuo vozeći se autobusom kroz kanjon Morače u svojoj 27. godini!

Znala sam da će se nešto strašno dogoditi, ali to ne bih rekla nikome, a pogotovo ne rođenom detetu. Ubeđivala sam ga da ne ide na taj put u Crnu Goru, ali nije hteo da me posluša. Kada je krenuo, zvala sam ga svakih petnaest minuta da proverim da li je sve u redu, ali nisam mogla ništa da učinim. Da nije tada krenuo na put, opet bi ga snašla ista sudbina, samo na drugom mestu. Njega je Bog pozvao da mu služi„, izjavila je Zorka u emisiji Grand magazin, čija su tema bili vidovnjaci i proroci. Ona je voditeljima Katarini Obradović i Goranu Jovanoviću rekla i da se svojevremeno družila sa čuvenim astrologom Miljom Vujanović, koju je upozorila da se čuva čoveka sa kojim je tada živela, a koji je pucao u nju, nakon čega je ostala paralizovana!

Milja je meni davno gledala horoskop, i rekla mi je da sin koji je kasnije poginuo treba da se čuva kad bude vodio trudnu zenu kod lekara, ali on je poginuo na drugačiji način. Astrolozi nisu precizni, meni ne trebaju natalne karte, ja sam Milji rekla da se čuva čoveka sa kojim živi, da će raditi pištolj, ali nažalost, nije me slušala„, prisetila se Zorka, koja tvrdi da je optužnica protiv nje, kada je prvostepeno osuđena za prevaru ljudi koji su tražili njene usluge, bila nesporazum!

Ja nisam bila ni u jednoj stranci i zato sam ja jedina nastradala. Više sam suza proplakala zbog tekstova u novinama protiv mene, nego sto sam hleba pojela! A tolikim sam ljudima pomogla, toliko para donirala… Nisam ni vračara ni gatara, niti sam lekar da se mešam u taj posao, ja samo pomažem narodu kroz dar koji sam od Boga dobila jos u 13. godini“, zaključila je Zorka.

IZVOR: svet.rs

FOTO: priintscreen