Svet

12 Avgusta, 2020 20:00

Viki ide u Nemačku da radi! Mora da otplati dva STANA!

Za razliku od pevača koji ne mogu da pređu granicu i odu u Evropsku Uniju, Viki Miljković pakuje kofere i putuje sa mužem Tašketom i sinom Andrejem u Nemačku.

SNAŠLA SE!

Kako se šuška, Viki je preko svojih menadžera koji rade samo inonastrane koncerte uspela da ugovori nekoliko nastupa na otvorenom koji su jedina opcija u vreme epidemije.

„Tačno je da putujem u Nemačku sa mužem. Ne mogu da vam otkrivam sada da li idem da pevam ili idem privatno. Nije tajna da ja imam nemačke papire i njihov boravak, a imam i stan tamo. Idem kao i prethodnih godina porodično, često odemo tamo i provedemo neko vreme“, rekla je Viki za STAR ne želeći da otkriva da zapravo putuje kako bi rešila novčane probleme koje ima.

„Koliko znam, Viki će boraviti u svom stanu u Nemačkoj, a ako uspe da ugovori i neki nastup, to će biti super. Neki gradovi u Nemačkoj dozvoljavaju koncerte na otvorenom do 500 ljudi što i nije tako loše. Viki je kupila tri stana u Beogradu na vodi, mora da vraća rate za kredite, a to treba i otplaćivati. Ima Viki novca, ali buđelar mora da se dopunjuje stalno, zato je odlučila da iskoristi svoje nemačko državljanstvo i da pokuša da zaradi koji dinar“, ispričao je za STAR jedan od pevačicinih saradnika.

NOVI STAR! Potresna ispovest sina Isidore Bjelice! Šok slike: Sudar Cece i Čede na groblju! Policija traga za decom Tanje Savić! Viktor krije od Brene da se ženi!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR