Viki Miljković
Scandal

26 Juna, 2021 16:00

Viki Miljković mora da se čuva stresa! Genetski ima predispozicije da dobije tumor!

Mora da vodi računa!

Kako su joj i otac i majka preminuli od kancera, Viki Miljković ima genetske predispozicije da dobije tumor! Zbog toga mora da se čuva i da izbegava stres, a treba da vodi računa i o ishrani!

TAŠKE SE BRINE I MOLI JE DA SE NE NERVIRA!

Viki Miljković

Viki nipošto ne sme da se nervira, to je za nju jako loše jer ima predispozicije da dobije, ne daj Bože, tumor, jer su joj, nažalost, i roditelji imali te probleme – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

Pročitajte: SCANDAL! paparaco! A gde je šminka, Viki?

Viki Miljković

Ima predispozicije da dobije, ne daj Bože, tumor!

Takođe, treba da vodi računa i o ishrani, mora da unosi sveže meso, proteine, što više sezonskog voća i povrća… Rečju, mora da živi zdravo i bez trzavica i zato je i njen muž Taške pre mesec dana opomenuo da nipošto ne troši živce kada se raspravlja s kolegama u žiriju jer to nije vredno njenih živaca i zdravlja. Naglasio joj je da nema nameru da toleriše da se njegova žena potresa zbog stvari koje toga nisu vredne i ona ga je poslušala. I mogu vam reći da se odmah vidi promena, Viki je mirna, nasmejana, ne obazire se na prozivke i kulira. Od tada mnogo bolje i izgleda i sve joj je krenulo. Čak je pokrenula i privatni biznis s nekretninama, pa je uspešna na mnogim poljima. A i duet sa Suzanom Jovanović se i te kako sluša – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ