Cecin bivši dečko
Svet

July 31, 2022 14:00

By

Kiparske vlasti oduzimaju Ceci luksuznu vilu, evo šta je razlog

Velelepna vila Cece Ražnatović u Aja Napi u kojoj porodica uživa u luksuzu i privatnosti u slučaju ratne opasnosti biće pretvrena u sklonište! Zvuči šokantno ali tome svedoči i tabla na ogradi!

Vila Cece Ražnatović može biti oduzeta

– Na svakoj kući na Kipru stoje table kao obaveštenja gde građani u slučaju opasnosti ili napada mogu da se sklone. Na stranu što postoji veliki broj bunkera, skloništa i neke privatne vile koje su građene od čvrstih materijala i imaju podrume predviđene su za spasavanje građana. Jedno takvo obaveštenje nalazi se i na ogradi kuće popularne pevačice – ispričao nam je svojevremeno naš sugrađanin koji dugo godina živi i radi na Kipru.

Pročitajte: Bogdana i Veljko se sele na Kipar – Ceca ih MOLI da to ne rade

vila cece ražnatović

Arhiva Svet

– Da se razumemo, opasnost da se invazija Turske iz 1974. ponovi su jako male, ali ovo je, za ne daj bože. U slučaju neke opasnosti građani bi bili smešteni u te objekte, samim tim i Cecinu kuću, a država bi regulisala plaćanje računa, vode, struju, hranu… sve je organizovano i spremno. Paketi sa vodom, lekovi… Ranijih godina se vršila procena koja od kuća ispunjava te uslove, merila se kvadratura, materijal, ventilacija, i na kuću koja bi prošla proveru, okačena je ova tabla. Aja Napa je posebno strateški bitna jer je relativno blizu “Zelenoj zoni”, zapravo granici koju kontroliše UN između “slobodnog” i okupiranog dela Kipra – priča izvor i nastavlja:

Pročitajte: Ceca otišla na Kipar, skinula se u kupaći, a komentari pljušte

vila cece ražnatović

Arhiva Svet

– I dan danas, Kiprani su obavezni svake godine da se jave u vojsku, da obnove znanje iz rukovanja oružjem i pružanja prve pomoći da pruže da bi mogli da se brane dok ne stigne pomoć iz Grčke. Ne znam da li znate, ali prva zemlja koja je Kipru priskočila u pomoć i poslala namirnice i oružje da se odbrani bila je Jugoslavija. To ovde ljudi ne zaboravljaju i uvek naše ljude od srca prihvataju. Postoje i srpske ulice, a Tito je imao bistu u Nikoziji. Većina autoputeva je projektovana tako da mogu da posluže kao piste za poletanje i sletanje aviona – zaključio je naš izvor.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ